Felismered a Vészhelyzet Carter dokiját? Noah Wyle közel az 50-hez szakállat növesztett

Noah Wyle már nem az a kisfiús medikus, aki 1994-ben volt a sorozatban.

vészhelyzet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1994. szeptember 19-én startolt el Amerikában a Vészhelyzet című sorozat, ami úttörőként alapozta meg az olyan kórházi drámák népszerűségét, mint a Grace klinika vagy a Dr. House. A nézők imádták, hogy belecsöppenhettek a sürgősségi osztály kaotikus hétköznapjaiba, részeit nézve maguk is átélhették az orvosok mindennapi küzdelmét betegeikért.

A széria 2009-ben ért véget, összesen 15 évadot élt meg, ezzel a dobó második helyét foglalja el a leghosszabb ideig vetített sorozatok között a tévétörténelemben. A közönséget nem csak az izgalmas történet szegezte a képernyők elé, a színészgárda is egy csapásra belopta magát a szívükbe.

Noah Wyle hatalmas szakállat növesztett

Az alapszereplők közé tartozott George Clooney Ross doktora, Athony Edwards Dr. Mark Greeneje, illetve a fiatal medikus, Carter doki, akit Noah Wyle keltett életre. A színésznek hatalmas áttörést hozott a szerep, kisfiús sármjával rögtön a lányok kedvencévé vált. 

noah-wyle-2020
Fotó: Getty Images Hungary

49 évesen jócskán megváltozott a külseje, hatalmas szakállával szinte alig lehet ráismerni. Felesége, Sara Wells imádja ezt a borzas külsőt, rengetegszer mutatták meg a sztár Instagram-oldalán, hogy mennyire boldogok együtt. Júniusban ezzel a romantikus fotóval ünnepelték meg hatodik házassági évfordulójukat.

Bár a Vészhelyzet hozta meg számára a hírnevet a 11. évad után úgy döntött, elhagyja az anyahajót, és új vizekre evez: kalandfilmeket kezdett készíteni. 

A 2004-es Titkok könyvtára – A Szent Lándzsa küldetésben új oldalát villantotta meg, rajongóinak annyira bejött Flynn Carsenként, hogy a készítők további két részben folytatták az izgalmas sztorit, majd 2014-től sorozat formátumban izgulhattak kedvenc könyvtárosukért a rajongók. Manapság is inkább a tévében látni, legutóbb a The Red Line drámasorozat főszereplőjeként tűnt fel.

Így fest most Lucy Lawless

A Xéna: A harcos hercegnő hatalmas népszerűségnek örvendett 1995-től 2001-ig. A sorozat erős, független főhősnője igazi úttörőjévé vált az olyan műsoroknak, ahol a női szereplők nem megmentésre váró szépségek csupán, hanem maguk is akcióhősök. Persze a karakter önmagában mit sem ért volna, megformálója, Lucy Lawless karizmatikus játéka keltette életre a harcos amazont.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük