Szexi karácsonyi képekkel tért vissza Nigella Lawson! Így vág vissza férjének
Képek
Nigella Lawson szexi karácsonyi képekkel üzeni: ismét a topon van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nigella Lawson exkluzív interjút adott az Event magazinnak, amely a lap vasárnapi számában jelent meg. Azt szexi karácsonyi fotókkal illusztrálták, melyek a január 7-én induló The Taste című műsorának új szériájához készültek.

Ez volt az első interjúja azt követően, hogy júniusban férje, Charles Saatchi nyilvánosan fojtogatta egy étteremben. A tévés sztárszakács elismerte, hogy az elmúlt hat hónap nagyon nehéz volt számára, de most már csak előre néz, és a családjára koncentrál, mottója pedig: a legédesebb bosszú a siker. Ennek jegyében gőzerővel készül a The Taste című műsornak legújabb évadjára.

A beszélgetés során azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy ő egy olyan nő, aki az ételek megszállottja, ösztönös késztetése van arra, hogy etesse az embereket. Az a férfi pedig, aki nem eszik, számára nem vonzó.

Ezekkel nyilván válófélben lévő férjének akart odamondogatni, aki 2008-ban kilenc hónap alatt 30 kilót adott le úgy, hogy csak tojást evett. Később sem fogyasztott húst, csak párolt vagy grillezett halat. A sztárszakács ezzel mindig csak viccelődött, és azt mondta, nem zavarja, hogy férje nem eszik mesés főztjeiből, de úgy tűnik, pont az ellenkezője volt igaz.

Nézd meg, milyen szexi karácsonyi képekkel tért vissza Nigella Lawson!

Ezt a magamutogatást

Mariah Carey úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy ha éppen nincsen fellépése, az emberek akkor se felejtsék el. A 43 éves díva képes volt piros bikiniben cidrizni, amikor kivitte a kutyáját a hóba egy kis esti levegőzésre, csak hogy a felvételt december 22-én az Instagram oldalán posztolhassa.

Ezt is szeretjük