Nyilvánosan megalázta! A műsorvezető elhagyta férjét
Válni akar
Betelt a pohár Nigella Lawsonnál, aki válni akar, miután férje nyilvánosan fojtogatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először mutatkozott a nyilvánosság előtt a hétvégén Nigella Lawson az ominózus éttermi jelenet után.

A szemtanúk pedig azonnal kiszúrták, hogy a tévés már nem viseli a jegygyűrűjét.

Az étteremben fojtogatta

A brit sztárséf, akinek műsorait milliók nézik szerte a világban, azután vált meg karikagyűrűjétől, hogy a brit lapok fotósorozatot közöltek arról, ahogy egy étteremben fojtogatta 70 éves multimilliárdos férje.

Charles Saatchi a képek tanúsága szerint többször is megszorította Lawson nyakát, két kézzel szorongatta és még az orrát is megcsavarta. A tévés érthető okokból feldúltan, könnyek között távozott a helyszínről.

Bár ő maga nem tett feljelentést, a rendőrség vizsgálatot indított a sajtóban megjelentek alapján. A műkereskedő férfi ezért maga jelentkezett az őrsön és elismerte tettét.

A sajtónak nyilatkozva eközben próbálta elbagatellizálni a történteket, „játékos összekapásnak” titulálva a fojtogatást, amely szerinte a valóságban cseppet sem volt olyan drámai, mint amilyennek a kiszivárgott képek alapján tűnhet. 

Azonnal elköltözött

Annyi azonban biztos, hogy Nigella Lawson a botrány kirobbanása után jószerével azonnal elköltözött közös otthonukból, és már karikagyűrűjétől is megvált. A párhoz közeli források azt nyilatkozták, hogy válni készülnek, ugyanis a műsorvezetőnél betelt a pohár, a milliárdos pedig folyamatosan dühöng, hogy ezt vele bizony senki nem teheti meg.

Eddig is igen viharos volt a kapcsolatuk, a szomszédok is gyakorta hallották ordítozni őket, de mivel utána mindig kéz a kézben jelentek meg, nem hitte volna senki, hogy Saatchi még a tettlegességtől sem riad vissza.

Barátaik azonban elmondták, nem ez volt az első eset, hogy a műkereskedő kezet emelt a feleségére.

Ezt is szeretjük