Botrány az étteremben! Fojtogatni kezdte férje a népszerű tévést
Két kézzel fojtogatta egy étteremben férje a világ leghíresebb tévés szakácsát, Nigella Lawsont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Döbbenetes képeket közölt az egyik újság a világ legismertebb tévés szakácsáról, Nigella Lawsonról és a férjéről.

A 70 éves férfi egy közösen elfogyasztott ebéd után egyszerűen megragadta felesége nyakát, és fojtogatni kezdte.

Fojtogatni kezdte feleségét

Charles Saatchi és felesége kedvenc éttermükben összevesztek, a férfi pedig nekitámadt a feleségének, és meg akarta ölni. A tévés persze próbált kibújni a szorításból, de második férje a másik kezével is megragadta, hogy ne menekülhessen.

Végül csak sikerült kiszabadítania magát, a férfi pedig azt követelte, csókolja meg, mintha nem történt volna semmi. A tévés, miután megtörölgette könnyes szemeit, felhajtott egy pohár bort, megpuszilta őrjöngő férjét, majd távozott a helyről.

A képeken jól látszik, ahogy a körülöttük ülők mindannyian őket bámulják, le is fotózták őket, ám egyikük sem sietett a szakács segítségére, pedig ha a milliárdos csak egy kicsivel is erősebb, a tévés már nem élne.

A pár szomszédai az újságnak elmondták, gyakran hallják őket kiabálni és csapkodni, ám mivel utána kéz a kézben sétálnak az utcán, úgy gondolták, csak heves vérmérsékletűek. Azt egyikük sem hitte volna, hogy a férfi képes kezet emelni a feleségére.

Az anyja is folyamatosan verte

Az ügyben nyomozás indul annak ellenére is, hogy Nigella Lawson nem tett feljelentést erőszakos férje ellen - a képek elégnek bizonyultak a rendőrség számára.

A tévés sajnos nem először szenvedi el a családon belüli erőszakot. Csak nemrégiben vallotta be, hogy az anyja rendszeresen verte őt és testvéreit. A nő ugyanis idegileg labilis volt, depresszióval küzdött, és még a legapróbb nesz is idegesítette.

Frusztrációját pedig négy gyermekén vezette le. A tévés elmondta, számtalanszor verte össze az anyja, hogy megtanítsa neki, nem szabad sírni, és már gyerekként elvárta tőlük, hogy felnőttek módjára viselkedjenek.

Ezt is szeretjük