Egyre bizarabbul fest a botoxtól Nicole Kidman
Ha Nicole Kidman ilyen tempóban folytatja a plasztikáztatást a jövőben is, annak szörnyű következményei lesznek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi hónapok egyik legkétségbeejtőbb átalakulásán egyértelműen Nicole Kidman esett át. A 41 éves színésznő a jelek szerint ugyanis képtelen abbahagyni a plasztikáztatást, minek következményeképp már úgy fest, mint egy életre kelt viaszbábu.


Az egykori szőke bombázó arcának vonalai ijesztően megváltoztak a rendszeres botoxkezeléstől, elég csak ránézni a legutóbb róla készült fotókra!

A nőies vonások egyre erőteljesebben férfiasodnak, ha tehát így folytatja, előbb-utóbb minden nőiességét elveszítheti.

Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy Kidman neve két homoerotikus jelenetekkel fűszerezett film kapcsán is felmerült.

A Hollywood Reporter szerint a Hawaiion született, eredetileg ausztrál állampolgárságú színésznő fogja eljátszani a Danish Girl című dráma főszerepét.

Oscar-gyanús szerepekre vadászik

Ez a megdöbbentőnek ígérkező film a dán Einar Mogens Wegener életét dolgozza fel, aki azzal írta be magát az emberiség történetébe, hogy a harmincas években rajta hajtottak végre először teljes nem-átalakító műtétet. Így született meg Lili Elbe, akinek sorsa bővebben ide kattintva ismerhető meg. Kidman ezen kívül egy másik életrajzi film főszerepét is eljátszaná, amiben a legendás énekesnő, Dusty Springfield bőrébe bújna.

A soul úttörő egyéniségének hangját milliók imádták, de biszexualitása sokkolta a világot évtizedekkel ezelőtt.Az Oscar-díjas színésznőt legközelebb az Ausztrália című epikus történelmi drámában láthatjuk majd a mozikban Hugh Jackman oldalán, Baz Luhrman filmjét decemberben tűzik műsorukra a hazai mozik.
Ezt is szeretjük