Nicole Kidman olyat mutatott, amire senki sem számított
Nicole Kidman a Kilenc bemutatóján hiába viselt Prada koktélruhát, megjelenését illetően nagyot hibázott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bájos Nicole Kidman mindig ügyel a megjelenésére, különösen, ha a vörös szőnyegről van szó. Éppen ezért váltott ki sokakból megrökönyödést, amikor vastag, fehér púderréteggel a szeme alatt jelent meg Kilenc című filmjének premierjén.

Bőven jutott az orrára is a fehér porból, így távolról hiába tűnt igazi dívának, közelről úgy festett, mint aki épp most nyerte meg a lisztfújó versenyt.

Túllőtt a célon

A 42 éves sztár minden bizonnyal a legjobb formáját akarta hozni, hiszen a bemutatón olyan fiatal szépségek tündököltek mellette, mint Fergie vagy Kate Hudson.

Partnere volt a filmben többek között az egzotikus szépségű Penélope Cruz is, aki hajdanán nem mellesleg Kidman szcientológus exférjével, Tom Cruise-zal is összeszűrte a levet.

Érthető tehát, hogy ki akart tenni magáért, valószínűleg a tőle szokatlan, kissé merész ruhaválasztás is ennek köszönhető. A kis fekete Prada remekül állt rajta - kár, hogy a sminkmalőr elvonta róla a figyelmet.

A szülőszobából a forgatásra

A Kilenc című filmet alig négy héttel első vér szerinti gyermeke, Sunday Rose születése után kezdte forgatni Olaszországban, és a főszereplő múzsáját, Claudiát alakítja benne.

- Azért választottak engem a szerepre, mert a szoptatásnak köszönhetően megnőtt a mellem, így végre nagyon nőies lettem. Imádtam, mert egyébként nem rendelkezem túl nagy méretekkel, hiszen az alkatom inkább nyúlánk, férfias - nyilatkozta.

Szerepét valószínűleg inkább tehetségének, mintsem mellbőségének köszönheti, és az általa fiúsnak titulált testével is bizonyára nők ezrei cserélnének.

Hazánkban 2010 januárjában mutatták be a filmet, melyben a fiatal tehetségek mellett olyan legendás színésznők szerepelnek, mint Judi Dench vagy Sophia Loren.

Ezt is szeretjük