Ezt látnod kell! Nicole Kidman 2 éves lánya egyre jobban hasonlít anyukájára
Nicole Kidman óvja a nyilvánosságtól kislányát, ritkán engedi lefotózni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a sztárok családját sokszor legalább akkora érdeklődés övezi, mint magukat a hírességeket, és nem ritka, hogy a bulvárújságok busás összegeket fizetnek azért, hogy egy-egy sztárcsemetét lencsevégre kaphassanak.

Brangelináék, Sarah Jessica Parker vagy Jennifer Lopez sem várt sokat az első hivatalos fotóval, ám azért akadnak olyanok is, akik a gyerkőc képét kizárólag a családi fotóalbumban szeretik viszontlátni.

Nem mutogatja kislányát

Utóbbiak közé tartozik Nicole Kidman is, aki két örökbe fogadott kamasz gyereke után 2008-ban adott életet kislányának, Sunday Rose-nak.

A pici édesapja a countryénekes Keith Urban, akivel a színésznő 2006-ban házasodott össze.

Mivel Kidman korábban többször is elvetélt, terhességét különösen nagy érdeklődés övezte a sajtó részéről.

Olyan pletyka is felröppent, miszerint a pár béranyát fogadott, mivel a szülés után Kidman villámgyorsan visszanyerte karcsú alakját.

A kisbabát sem mutogatták úton-útfélen, a bulvárlapok pedig azóta is csupán lesifotókat közöltek a kicsiről, aki időközben tündéri, cserfes kislánnyá cseperedett.

Nagyon hasonlítanak

Sunday Rose egyébként édesanyja kiköpött mása - hófehér bőrét, kék szemét és göndör, szőke haját is híres mamájától örökölte.

Nicole Kidman igyekszik annyi időt tölteni szeme fényével, amennyit csak tud, ám az anyaság mellett a kamera világának sem mondott búcsút.

2009-ben a Kilenc című drámában tűnt fel, de láthattuk a 2011-es Kellékfeleségben is, és 2012-re is kilátásban van három film, amiben szerepelni fog: a Hemingway & Gellhorn, a The Danish Girl és a színész Wentworth Miller nevéhez fűződő Stoker.

Ezt is szeretjük