Friss fotók! Bámulatosan lefogyott a sármos sorozatsztár

A jóképű Wentworth Miller új szerepe kedvéért visszanyerte tökéletes formáját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wentworth Miller, a televíziózás egyik legszexisebb börtöntölteléke négy évadon keresztül bűvölte a női nézőket, majd szinte teljesen eltűnt a szemünk elől.

A színész tetkókkal televarrt tökéletes teste és szexepilje ennek ellenére népszerű maradt a rajongók körében. Volt is nagy döbbenet az egy évvel ezelőtti lankasztó lesifotók láttán, melyeken Miller pocakosan, lenőtt hajjal, slamposan slattyogott Los Angeles utcáin.

A szélesvásznon tér vissza

A sorozat óta a szexi sztár csak egyszer bukkant fel képernyőn, amikor vendégszerepet vállalt az Esküdt ellenségek – Különleges ügyosztály egyik epizódjában, melyben korábbi karakterével ellentétben kemény öklű zsaruként láthattuk viszont.

Ezzel aztán ki is vonta magát egy időre a televíziózásból, nem csoda, hogy ellustult és úszógumit növesztett.

A kaptár - Resident Evil forgatására azonban Wentworth ismét formába lendült, ami nemcsak külsejének, népszerűségének is jót tett. Nem csoda, hogy a 38 éves szívtiprót az idei Comic-Con gálán majd szétszedték a nők.

Nemcsak szexi, tehetséges is

A brit születésű színész egy másik meglepetéssel is szolgált rajongóinak: kiderült ugyanis, hogy Miller két felettébb ígéretes forgatókönyvet is írt az elmúlt időszakban.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az Uncle Charlie és Stoker címen futó produkciók fordulatos, Hitchock-féle klasszikus thrillert ígérnek, melyekben a pletykák szerint a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster és a frissen felfedezett Carey Mulligan is szerepet kaphat. Ebből is kitűnik, hogy a szexi színésznek határozott elképzelései vannak sokoldalú tehetségének kiaknázásáról, melyek nem férnek össze az ügyeletes szépfiú imázzsal.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Milla Jovovich és Paul Anderson nevével fémjelzett A kaptár - Túlvilág egyébként szeptember elején kerül a hazai mozikba, melyben Miller a videojátékból már ismert Chris Redfield szerepében öli majd halomra a vérszomjas zombikat.

Ezt is szeretjük