Egyre rémisztőbben fest a szétbotoxolt Nicole Kidman

Nicole Kidman egy gálán döbbentette meg a jelenlévőket külsejével, amit a túlzásba vitt plasztikáknak köszönhet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidmant 2009. november 12-én örökítették meg Nashville városában, ahol férjével, Keith Urbannel együtt tiszteletét tette a Country Music Awards díjátadó ünnepségen.


Szinte mindig eseményszámba megy, ha a gyönyörű színésznő megjelenik a vörös szőnyegen, a legutóbbi alkalmat azonban minden bizonnyal sem ő, sem pedig a jelenlévők nem felejtik el egyhamar.

Fura arc és gyanús dekoltázs

A 42 éves színésznő kétségkívül elbűvölően festett elegáns ruhájában, ennek ellenére megjelenése korántsem sikerült makulátlanra. A New York Post beszámolója szerint Kidman óriási feltűnést keltett a gálán, amit elsősorban szétplasztikázott arcának és feltűnő dekoltázsának köszönhetett.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a színésznő bizarrul festett kollagénnel feltöltött ajkaival, és leginkább Meg Ryanre hasonlított - ez pedig szinte mindenkinek szemet szúrt.

Ezért aztán érthető, hogy Nicole Kidman a kellemetlen kérdéseket megelőzendő váratlanul felszívódott, maga mögött hagyva összezavarodott férjét, aki nem tudta, hová tűnt a felesége.

Még nem vallotta be, hogy kés alá feküdt

Az egykor vonzó sztár szóvivője nem kommentálta az esetet, annyi azonban biztos, hogy Kidman valóban meglehetősen furán nézett ki. Bárkinek láthatja, hogy ajkai mérete tényleg gyanúsan megnövekedett az elmúlt évek során, a felpolcolt mellek azonban nem egyértelműen a sebészkésnek köszönhetőek.

Nicole Kidman plasztikafüggősége régóta megosztja a közvéleményt. Saját – módfelett hamisnak tűnő - bevallása szerint külseje egy az egyben a természet adománya, ám a Huffington Post néhány kép segítségével könnyedén leleplezte.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színésznő azt állítja, hogy semmiféle szépészeti beavatkozást nem végeztek arcán. Ezzel szemben egy kanadai szakértő, dr. Martin Braun a US Weekly kérdésére kifejtette: véleménye szerint Kidman egyértelműen túlzásba vitte a botoxoltatást, ami merevvé és természetellenessé teszi mosolyát.
Ezt is szeretjük