Nicole Scherzinger megmutatta, milyen az arca smink nélkül: nagy a kontraszt a festetthez képest

Nicole Scherzinger videójában elképesztő átalakuláson megy keresztül.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger a követői legnagyobb örömére rendszeresen használja közösségi oldalait, a TikTokon és az Instagramon is aktív. 

A dögös képek mellett előszeretettel oszt meg magáról smink nélküli, átalakulós videókat, amelyekkel mindig lenyűgözi a rajongókat.

Nicole Scherzinger smink nélküli videója

Az Instagramján tette közzé azt a videót, amelyen natúr arccal, pizsamában mutatja meg, hogyan is fest egy gramm festék nélkül. Egy pár másodperc múlva lehajtja a fejét, majd elképesztő átváltozáson megy át. Ekkor már hófehér, kivágott ingben pózol a kamerának, enyhén füstös sminkje pedig igazán dögös megjelenést kölcsönöz számára.

„Az élet sokszor tele van trükkökkel, bébi! Te csak maradj benne a varázslatban!” - írta a tartalomhoz, amelyet nagyon gyorsan elleptek a dicsérő kommentek. Többek szerint sokkal jobban áll neki a smink nélküli arc, mert így természetesebb.

„Annyira inspiráló vagy számomra. Imádlak, ahogyan a videóidat is.”

„Smink nélkül elképesztően természetes és csodás vagy, szerintem ez áll neked a legeslegjobban!” - jegyezte meg egy rajongó. 

Anne Hathaway smink nélkül

Anne Hathaway természetes szépsége rengeteg rajongóját lenyűgözi, és arra inspirálja, hogy érezzék jól magukat a bőrükben, akár festék nélkül is. A negyvenéves sztár a közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan fest smink nélkül. Fotójára gyorsan elkezdtek özönleni a dicsérő kommentek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük