Nicole Scherzinger 42 évesen is bikinis bombázó: a Pussycat Dolls énekesnője irtó dögös
Nicole Scherzinger lenge, fehér darabban mutatta meg, hogy szexibb, mint valaha.

nicole-scherzinger
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger már akkor sokak számára megtestesítette az álomalakot, amikor a 2000-es évek derekán a Pussycat Dolls élén berobbant a köztudatba a Don't Cha című slágerrel. Ez az elmúlt közel húsz esztendő alatt sem változott, sőt 42 évesen dögösebb, mint valaha.

A hawaii származású énekesnő elárulta, rögös út vezette el addig, amíg ő is úgy tekintett testére, ahogy rajongói. A lánybanda tagjaként utálta kinézetét, és bulimiával küzdött. Miután orvosai közölték vele, hogy a betegség már az énekhangját is veszélyezteti, elhatározta, egyszer és mindenkorra leszámol vele, és azóta teljesen másként tekint önmagára. 

Nicole Scherzinger hófehér bikiniben

Friss fotóiról is sugárzik, hogy jól érzi magát a bőrében. Legutóbb szaunázás közben készített magáról pár zavarba ejtően dögös felvételt. A képeken hófehér bikiniben látható, ami nem sokat bíz a képzeletre: a lenge darab tökéletesen megmutatja, micsoda bombázó a viselője.

„Ragyogj, és izzadj! Az infraszauna nemcsak csökkenti a szervezetben lévő gyulladásokat, de serkenti a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, valamint segít a test méregtelenítésében" - osztotta meg a posztja melletti leírásban.

Követői elájultak a képei láttán, nem győzték hangsúlyozni, mennyire kirobbanó formában van. Még szerelme, Thom Evans sem tudta megállni, hogy ne kommenteljen. Annyira lenyűgözték a felvételek, hogy a sokatmondó „wow” szóval illette őket. 

A férfival egyébként egyre komolyabbra fordult az utóbbi időben a kapcsolatuk: a Daily Mail értesülései szerint már az összeköltözést tervezik, valamint a családalapítás is szóba került köztük.

Sztárok bikiniben

Nem Nicole Scherzinger az egyetlen énekesnő, aki bátran megmutatja közösségi oldalán remek formáját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest bikiniben Lady Gaga, Jennifer Lopez vagy éppen Britney Spears.

Ezt is szeretjük