A 42 éves Nicole Scherzinger falatnyi bikinit húzott: még mindig bombanő a Pussycat Dolls énekesnője

Nicole Scherzinger irtó dögös bikiniben.

nicole-scherzinger-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger 2005-ben vált világhírűvé, abban az évben jelentette meg együttesével, a Pussycat Dollsszal a debütáló albumukat, a PCD-t. Olyan slágerek voltak rajta, mint a Don't Cha, a Buttons vagy az I Don't Need A Man. 

A lánycsapatban Scherzinger volt az első számú énekesnő, igazi szexszimbólummá vált az akkor húszas évei második felében járó sztár. Dögösségéből mit sem veszített, negyven fölött is irigylésre méltó alakkal rendelkezik.

Nicole Scherzinger remek formában van

Június 29-én ünnepelhette meg 42. születésnapját, ennek alkalmából kedvesével, Thom Evansszel elmentek egy romantikus kiruccanásra. Egy gyönyörű helyen hajókáztak, természetesen minderről felvételek is készültek. Nicole Scherzinger egy szexi, piros bikinit viselt. Látszik, mennyire jól érzi most magát a bőrében, sajnos ez nem volt mindig így. Tinédzserként egyáltalán nem szerette a testét.

nicole-scherzinger-bikiniben
Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger

- Most már sokkal jobban elfogadom a testem. Mindig is nagyon kritikus voltam magammal, már egész fiatalon, 14 évesen kezdtem bele a futásba. Akár az éjszaka közepén is futottam csak azért, hogy lefogyjak, és még vékonyabbak legyenek a combjaim - nyilatkozta a Cosmopolitannek 2017-ben.

Miután a Pussycat Dolls tagja lett, még nagyobb volt rajta a nyomás, hogy minél tökéletesebben nézzen ki, sajnos annyira elfajult a dolog, hogy az együttesben töltött első pár évében bulimiával küzdött.

- Szó szerint bebörtönöztem magam ezzel, a boldogságomat, az önbizalmamat és az emlékeimet is elvette az étkezési zavarom.

Szerencsére sikerült legyőznie betegségét, elfogadta alakját, és minden nőt arra biztat, hogy szeressék magukat. Rendszeres testmozgással és egészséges étkezéssel tartja formában magát. Felkelés után fehérjében gazdag ételeket eszik, sőt ilyenkor szénhidrátot is szívesen fogyaszt, kedvencei a tojás, a toastkenyér, de van, hogy lazac a reggelije. Ebédre sokkal könnyedebbet eszik, például levest, és az adag is jóval kisebb. Változó, mit vacsorázik, imádja a sushit, a rizst, illetve a húst zöldséggel. Belefér néha, hogy esténként kicsap a hámból, olyankor pizzát vagy mexikói fogást fogyaszt.

Mozgás terén a futás még mindig nagy kedvence, de élvezi a spinninget és a jógát is. Fontosnak tartja, hogy változatos legyen a testmozgás, ne mindig ugyanúgy sportoljon az ember.

Madonna lányának bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Madonna lányát, Lourdes-ot bikiniben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük