Nicole Kidman új frizurájától leesik az állad - 20 évet fiatalodott tőle
A színésznőnek remekül áll ez az erőteljes szín.

nicole-kidman-voros-frizura-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidmant a legtöbbször szőke fürtökkel láthattuk a filmvásznon és azon kívül is: a színésznő már évtizedek óta ragaszkodik a megszokott hajszínéhez. Most azonban visszatért az eredeti tónusához, és a rajongók odavannak az eredményért.

Őrülten szexi vörös hajjal

A sztár jelenleg a The Undoing című minisorozatot forgatja, és a kikerült fotókról jól látható, hogy ismét vörös hajjal állt kamerák elé, amiről kevesen tudják, hogy eredetileg ez a hajszíne.

Sajnos valószínűleg csak parókáról van szó, tekintve, hogy Kidman haja sem ilyen hosszú, sem ilyen göndör nem volt még néhány héttel ezelőtt, az HBO téli partiján, melyen a Hatalmas kis hazugságok stábjával volt jelen - akkor a megszokott platinaszőke frizurájával kapták le a fotósok.

nicole-kidman-voros-frizura-nagy
Fotó: Northfoto/Getty Images

A rajongók azonban annyira beleszerettek a külsejébe, hogy azóta győzködik, hogy térjen vissza ehhez a hajstílushoz. A közösségi oldalakon csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek. "Fantasztikus ez a hajszín! Már harminc éve vagyok szőke, de ezek után meggondolom a festetést", "Esküszöm, legalább 20 évet fiatalít rajtad ez a szín! Maradjon a vörös!", "Fantasztikusan nézel ki ezzel a hajszínnel, igazi szexi, vörös démon. Vissza ne merd festetni" - írták a lelkes hozzászólók.

A szériában egyébként egy terapeutát alakít a színésznő, akinek alaposan felfordul az élete az első könyve publikálása estéjén. A hatrészes minisorozatban olyan sztárokkal játszik együtt, mint Hugh Grant vagy Donald Sutherland.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük