Ő Nicole Kidman gyönyörű unokahúga - Lucia a színésznő kiköpött mása
A 21 éves Lucia Hawley szintén színésznői babérokra tör.

nicole-kidman-unokahuga-lucia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és testvére, Antonia olyanok, mint két tojás, így nem meglepő, hogy a húga nagylánya, Lucia Hawley is az Oscar-díjas sztár kiköpött mása. A 21 éves szépség ráadásul nemcsak a vonásaiban emlékeztet erősen a színésznőre - mint kiderült, színészi babérokra is tör.

Ő Nicole Kidman gyönyörű unokahúga

Nicole és Lucia nagyon közel állnak egymáshoz, a Moulin Rouge sztárja többször is elvitte csinos unokahúgát a hollywoodi gálákra, premierekre és díjátadókra is. Valószínűleg így szeretett bele a színészkedés világába, és ezért döntött úgy, hogy ő is kipróbálja magát a kamerák előtt. Erről az ausztrál Woman's Day magazinnak nyilatkozott a család egyik közeli ismerőse:

- Lucia imádja Nicole-t, ezért szívesen lépne a nyomdokaiba - és ezúttal nem csak a divat terén. Most újságírónak tanul az egyetemen, de egyre jobban vonzza a színészkedés. A külsejét tekintve komoly előnnyel indul, hiszen a szőke hajával és a széles mosolyával éppen úgy néz ki, mint Nicole fiatalon. A rajongók már többször írták neki, hogy szívesen látnák az Átkozott boszorkák remakejében - nyilatkozta az állítólagos ismerős.

Úgy tűnik, új keletű az érdeklődése Hollywood iránt, hiszen korábban éppen Nicole Kidman nyilatkozta, hogy unokahúga álommunkája az újságírás, akárcsak az édesanyjáé.

- Lucia szívesen elkísér az eseményekre, mert nagyon szereti látni a filmes szakma másik oldalát is. Egyelőre nem akar színésznő lenni, imádja az egyetemet, újságírást tanul, akárcsak az édesanyja, Antonia. Ő szintén újságíróként kezdte a karrierjét, a Channel Nine-on, a Today Showban, utána pedig az NBN riportere lett, szóval magasra tette a mércét - mondta a Pusztító című filmje ausztrál premierén, ahová Lucia szintén vele tartott.

Nicole Kidman lányai ilyen bájosak

Faith és Sunday szintén színésznőnek álltak: szerepeltek már a Hatalmas kis hazugságokban és a The Undoing című sorozatban is. Nézd meg, milyen szépek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük