Nicole Kidman Tom Cruise-zal való házasságáról nyilatkozott: ilyen volt az életük
Nicole Kidman így nyilatkozott Tom Cruise-ról.

nicole-kidman-tom-cruise-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és Tom Cruise Hollywood álompárja voltak, a külső szemlélők számára úgy tűnhetett, szerelmük örökké tart majd. Két adoptált gyermeket neveltek, Isabella 1993-ban, Connor 1995-ben született. Nem csoda, hogy sokan meglepődtek, amikor 2001-ben bejelentették, hogy elválnak.

Összesen három közös filmjük volt, 1990-ben jelent meg a Mint a villám, melynek forgatásán szerettek egymásba, ezt követte az 1992-es Túl az Óperencián, majd az 1999-es Tágra zárt szemek, ami a legendás Stanley Kubrick rendező utolsó filmje volt. A premier előtt négy hónappal hunyt el.

Nicole Kidman így nyilatkozott Tom Cruise-ról

Nicole Kidman a New York Timesnak adott interjújában emlékezett vissza a Tágra zárt szemek forgatására, amelynek kapcsán a Tom Cruise-zal való házassága is témába került. A filmben a karaktereik szintén házasok, és sorozatos kísértésekkel teszik próbára egymás iránti hűségüket. Ennek kapcsán az újságíró arra volt kíváncsi, hogy a jelenetek nem téptek-e fel olyan sebeket, amelyek negatív hatással volt a kapcsolatukra.

- Ez tökéletesen kiegészíti azt az elméletet, amivel más emberek előálltak, de én egyáltalán nem így éltem ezt meg. Boldog házasságban éltünk akkor - emlékezett vissza.

GettyImages-79000378
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Miután felvettek például egy olyan jelenetet, amelyben a karaktereik összeszólalkoztak, utána nem maradtak a szerepben, minden egyből normalizálódott köztük. Olyanok voltak, mint egy normális házaspár, akik szívesen töltik együtt a szabadidejüket.

- Elmentünk gokartozni a felvételek után, kibéreltünk egy helyet, és hajnali háromig versenyeztünk. Nem tudom, mi mást mondhatnék még erről. Talán nem vagyok képes rá úgy visszatekinteni, hogy részletesen boncolgassam a kapcsolatunkat, vagy nem is érzek rá hajlandóságot tudat alatt - tette hozzá.

GettyImages-903168
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

Szerettek együtt dolgozni Kubrickkal, két évig tartottak a forgatási munkálatok. Egy lakókocsiban éltek együtt a gyerekeikkel, a rendező néha velük ebédelt, Kidmannek a spagetti volt az egyik specialitása.

2001-ben Cruise adta be a válási keresetet összeférhetetlenségi okokra hivatkozva. Mindez meglepte a színésznőt, aki a házasságuk vége előtt pár hónappal elvetélt. Időbe telt, mire kiheverte a válást, ugyanis a People magazinnak azt mondta, hogy tökéletes volt a közös életük. Végül továbblépett, 2006-ban házasodott össze Keith Urban countryzenésszel, akivel két közös lányt nevelnek.

Ő Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Bella Cruise.

Ezt is szeretjük