Nicole Kidman rövid, vörös frizurával pózolt az Instagramon: rajongói remélik, csak paróka
Nicole Kidman kapott hideget-meleget az új frizurájára.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csaknem négy évtizede annak, hogy a Bush Christmas című ausztrál családi komédiában debütálhatott egy 16 esztendős tini, aki hatalmas göndör hajával és alabástrom bőrével már akkor uralta a képernyőt. Ez a lány nem volt más, mint Nicole Kidman, aki az elmúlt 38 évben korunk egyik legnépszerűbb filmcsillagává nőtte ki magát.

A színésznő karrierje az 1990-es Mint a villámmal indult be, azóta pedig a legkülönfélébb karaktereket öltötte magára. Nem csak szerepválasztásai terén szereti a változatosságot, jó pár frizurát is felvonultatott eddigi pályafutása során.

Nicole Kidman rövid, vörös hajjal

A világ dögös vörösként ismerte meg, majd 2007-től szőke hajjal láthattuk a vörös szőnyegen. A hajhosszát illetően is kísérletező szellemnek mondható, például vágatott már magának állig érő frizurát is. Annak ellenére, hogy ilyen sok arcát megmutatta már, még mindig tud meglepetést okozni. Július 22-én feltöltött fotója láttán sokaknak elkerekedett a szeme, fiúsan rövid, vörös tincsekkel fotózták.

Az 54 esztendős sztár 2021-ben négy projektbe is belevágott, idén már leforgatott egy sorozatot és két filmet. Nyáron sem pihen, most kezdődtek el a Roar című széria forgatási munkálatai, itt készült róla az ominózus felvétel. Mivel munka közben fotózták, sokan remélik, hogy az új haj már a karakter része. Bár akadtak, akiknek bejött a pixie forma, mások korántsem voltak elragadtatva tőle.

"Mi történt a hajaddal? Na, most megijedtem!"

"Hagytad, hogy levágják a gyönyörű hajad? Nagyon remélem, hogy ez csak paróka. Bár te még így is gyönyörű vagy!" - olvasható a bejegyzés alatt.

Könnyen lehet, hogy tényleg csak a figura miatt alakult át, hiszen a filmcsillag mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy eggyé váljon aktuális szerepével. 2003-ban még azt is bevállalta, hogy teljesen eltorzítsák a vonásait, hogy hitelesen jeleníthesse meg Virginia Woolf írónőt Az órák című alkotásban. Megérte a drámai átváltozás, alakítását Oscar-díjjal jutalmazták.

Sztárok, akik teljesen átalakultak a filmvásznon

Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük