Válásról suttognak: Nicole Kidmant két hónapja nem látták együtt a férjével
A hírek szerint Nicole Kidman és Keith Urban el fognak válni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman 2006-ban ment feleségül Keith Urbanhoz, tizedik házassági évfordulójukat idén június 25-én ünnepelték. A legfrissebb hírek szerint a sztárpár házassága azonban zátonyra futott, sőt, néhány közeli barátjuk szerint már a válást fontolgatják.

A 49 éves ausztrál színésznőt augusztus közepe óta nem látták együtt nyilvánosan country énekes férjével – ez a tény pedig csak megerősíteni látszik azt az egyelőre meg nem erősített pletykát, miszerint 10 év és két közös gyermek megszületése után végleg elválnak útjaik.

- Gondolkozzunk el azon, hogy vajon mekkora problémáik lehetnek a házasságukban, ha korábban mindig büszkén hangoztatták, hogy utálnak külön lenni. Rengeteg alkalmuk lehetett volna, hogy együtt legyenek, de a jelek szerint egyáltalán nem sietnek már egymás karjaiba - nyilatkozta az egyik bennfentes a Woman's Day magazinnak.

Kétségkívül gyanús mindez, hiszen Nicole Kidman nemrég azt nyilatkozta a Marie Claire magazinnak, hogy férjével sosem töltenek öt napnál több időt külön. Az elmúlt hetekben az Oscar-díjas színésznő mégis mindig egyedül jelent meg a vörös szőnyegen, ahol új, Lion című filmjét népszerűsítette.

Kiment a botox az arcából! Nicole Kidman évek óta nem volt ilyen gyönyörű

Nicole Kidmant egy filmfesztiválon fotózták le hétfőn. Kattints a friss fotókért!

Ezt is szeretjük