10 év után válik Nicole Kidman? - Így próbálja megmenteni a házasságát
Nézd meg
Felröppentek a pletykák a sztárpár válásáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Woman's Day magazin információi szerint óriási a baj Nicole Kidman és Keith Urban házasságával - hiába kapják le őket folyton egymás karjaiban a vörös szőnyegen, valójában régóta nem boldogok együtt.

- Nicole és Keith régóta problémákkal küzdenek, és eljutottak arra a pontra, amikor vagy sikerül ezeket megoldani, vagy külön utakon kell, hogy folytassák. Nicole azt mondta nekem, hogy három hónapot ad a dolognak, aztán ha nem megy, akkor fel is út, le is út - nyilatkozta a magazinnak a színésznő egyik állítólagos barátnője.

Hogy a hírekből mennyi igaz, az egyelőre nem derült ki, ugyanis Keith Urban néhány hónapja hevesen tagadta, hogy válságban lenne a házasságuk, azonban 2014-ben egyszer már majdnem válás lett a dologból, amikor kiderült, hogy a zenész megcsalta gyönyörű feleségét.

Hollywood legrégebbi sztárpárjai

A hollywoodi sztárpárok általában nem arról híresek, hogy örökre a mellett az ember mellett maradnak, akinek egyszer kimondták az igent, sőt: jó, ha a házasságok néhány évig kitartanak. Persze vannak kivételek - nézd meg, kik azok a sztárpárok, akik évtizedek óta szeretik egymást!

Ezt is szeretjük