Nicole Kidman dögös ruhában villantott bomba alakot - Nem győzik dicsérni
Nicole Kidman ebben a szerelésben érkezett a Jimmy Kimmel Show-ba.

nicole-kidman-dogos-felsliccelt-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman azok közé a hollywoodi sztárok közé tartozik, akik ötven felett is igazi álomnők. A színésznő külsejét még a botoxmániája sem ronthatta el, pedig egy időben borzasztóan nézett ki a megfagyott arcával. Szerencsére most ismét jobb a helyzet.

Ilyen dögös volt tegnap

A színésznőt tegnap Hollywoodban kapták lencsevégre, ahogy a Jimmy Kimmel Show felvételére igyekezett. Kidman jelenleg két filmjét is népszerűsíti: a Pusztítóban és az Aquamanben nyújtott alakításáért egyaránt komoly elismerésre számíthat - sőt, az előbbiért még Oscar-jelölésről is pusmognak.

A sztárnak már van egy aranyszobrocskája otthon, amit az Órák című filmért kapott még 2003-ban. Ezen kívül háromszor jelölték: az Oroszlánért 2017-ben, az Engedd el!-ért 2010-ben és a Moulin Rouge!-ért 2002-ben.

A színésznő igazán dögös ruhában érkezett a stúdióba: egy szorosan testre simuló, kis fekete estélyit viselt, ami egészen a combja közepéig fel volt sliccelve. A ruha semmit nem rejtett el tökéletes alakjából, jól kiemelte karcsúságát és vékony derekát.

A rajongóknak nagyon tetszett az összeállítása, az Instagramon ilyen kommentek születtek a fotója alatt: "Imádom Nicole stílusát. Mindig visszafogott, elegáns, akár egy hercegnő!", "Gyönyörű ez a ruha, egyszerre szolid és dögös", "Micsoda szexi combvillantás! Nicole igazi istennő" - írták a lelkes hozzászólók.

Ezt is szeretjük