Ámulunk Nicole Kidman 80 éves édesanyján: Janelle éveket letagadhatna a korából
Már tudjuk, honnan örökölte a színésznő a szépségét.

nicole-kidman
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mondás úgy tartja, nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Nicole Kidmanre és édesanyjára ez nagyon passzol, ugyanis mindketten gyönyörű vonásokkal rendelkeznek.

Az ausztrál szépséget az egyik legszebb színésznőként tartják számon Hollywoodban, úton-útfélen azt kérdezik tőle, hogy tartja magát 52 évesen is ennyire fiatalon. A megoldás a jó génekben rejlik, hiszen nyolcvanéves anyukája, Janelle is fantasztikusan néz ki, jó pár évet letagadhat a korából.

Nicole Kidman és édesanyja

Az anya-lánya fotókon jól látszik a köztük lévő hasonlóság, az Oscar-díjas sztár porcelánbőrét, sudár termetét és kedves mosolyát is tőle örökölte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday to my darling Mumma. I love you so much. This photo is so US! 😂 ❤️ 🥰

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

A kép másról is árulkodik, mutatja, hogy mennyire jóban vannak egymással, olyanok, mint a legjobb barátnők. Ezt a színésznő szavai is megerősítik, hiszen azt írta a posztban, hogy egy rájuk jellemző pillanatot mutat meg a felvétel.

Mivel ennyire közel állnak, így nem csoda, hogy nagyon megviseli a köztük lévő távolság. A világjárvány kitörése óta pusztán Skype segítségével láthatják egymást, így az anyák napját és Janelle 80. születésnapját sem tudták együtt ünnepelni. Ám bízik benne, hogy hamarosan újra találkoznak, és személyesen is beszélgethetnek egy jót.

Nem csak megnyerő külseje miatt tekinti példaképeként, az élet minden területén felnéz rá. Valóban lenyűgöző nő, hiszen amellett, hogy ápolónőket oktatott, férje könyveinek kiadásában segédkezett, ráadásul tagja volt a Women's Electoral Lobby nevű nonprofit szervezetnek, ahol a női egyenjogúságért küzdött Ausztráliában.

Jennifer Lopez édesanyja

Jennifer Lopez és édesanyja legendásan jó viszonyt ápolnak, a legjobb barátnői egymásnak. Guadalupe rengetegszer kíséri el lányát nyilvános eseményekre, ilyenkor mindig tanúbizonyságot tesznek arról, milyen gyönyörűek mind a ketten.

Ezt is szeretjük