Bele is halhat a fogyásba! Ezért éhezteti még mindig magát a népszerű híresség
Nicola McLean már közel 40 kilót fogyott, de még nem akar változtatni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek szemet szúrt, hogy Nicola McLean milyen sokat fogyott, mióta tavaly márciusban életet adott második gyermekének, ám a hónapok óta tartó találgatások után csak most ismerte el hivatalosan, hogy étkezési zavarral küzd.

Nicola McLean 2009 februárjában
Nicola McLean 2010 márciusában

A 27 éves angol glamúrmodell az OK! magazinnak adott egy feltárulkozó interjút, amiben bevallotta, hogy tavaly közel 40 kilót adott le, ennek ellenére még most is vannak olyan napjai, amikor cukormentes kólát és kávét fogyaszt csak.

Teste akár egy 12 éves fiúé is lehetne

Az elképesztő testsúlyveszteség elsősorban az arcán látszik meg igazán, ennek kapcsán pedig megjegyezte, hogy ha a melleit nem nagyobbíttatta volna meg korábban, akkor most olyan lenne a teste, mint egy 12 éves fiúé.

- Előfordul, hogy hosszabb ideig nem eszem. Aztán amikor enni kezdek, akkor nem félek a táplálkozástól, de tény, hogy nem étkezem normálisan - vallotta be McLean, akiért nemcsak férje, Tom Williams, hanem barátai is aggódnak.

A népszerű modell 162 centiméter magas, és testsúlya jelenleg alig több, mint 47 kilogramm, a testtömege indexe tehát 18-as, ami alapján jelenleg a sovány kategóriába tartozik, ám ő egyelőre mégsem akar változtatni ezen.

Tudja, hogy ez életveszélyes is lehet

- Tudom, hogy ez életveszélyes is lehet. A férjem mellettem áll, és azt mondja, többet kell ennem. De most még nem állok erre készen. Túlságosan makacs vagyok, és még nem határoztam el, hogy hízni akarok - árulta el Nicola McLean.

Saját bevallása szerint második gyermeke megszületése után kezdett el megszállottan fogyókúrázni, amiről pontosan tudja, hogy már régen túlzásba vitte, ám azt sem titkolta el, hogy mi vezetett el nála idáig.

Édesanyjánál ugyanis mellrákot diagnosztizáltak, ami annyira megviselte, hogy az aggodalom miatt elhatalmasodott rajta a stressz, ennek köszönhetően pedig csak még kevesebb ennivalót képes elfogyasztani.

Nicola McLean egyik legjobb barátnője, Kerry Katona sem hagyta szó nélkül az egykor nőies idomokkal rendelkező modell drasztikus fogyását, és azt írta, hogy ha nem szed fel legalább két és fél kilót, akkor nem mehet velük nyaralni.

- Nicola az egyik legkedvesebb barátom, akinek megmondtam, hogy túl vékony, ezért össze kell szednie magát. Együtt megyünk majd nyaralni, de közöltem vele, hogy ha nem szed fel pár kilót, akkor nem szállhat fel velünk a repülőgépre!

Ezt is szeretjük