A Bridgerton család duci Penelopéja sportmelltartóban mutatta meg fogyását: így átalakult Nicola Coughlan teste

Nicola Coughlan az Instagramon mutatta meg fogyása eredményét.

Nicola Coughlan fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicola Coughlan, akit a magyarok A Bridgerton családból ismerhetnek, a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában mutatta meg fogyása eredményét.

Egy edzés után készített szelfit sportmelltartóban és edzőnadrágban, a felvételen jól látszik, hogy karcsúbb a teste, mint pár hónappal ezelőtt.

Nicola Coughlan fogyása

Egy rajongói oldal összevágta egy régebbi és a legfrissebb, edzés után készült képét, a lábai és a csípője is karcsúbb lett. Coughlan az új képéhez ezt a megjegyzést fűzte: "Ha munka előtt felkelek, és elmegyek edzeni, úgy érzem, hogy egy különleges érmét érdemlek ezért, ez az igazság!"

Azt nem osztotta meg, pontosan hány kilót adott le, de a képek magukért beszélnek. Nem tudjuk azt sem, mi a kitűzött célja. Vannak sztárok, akik ezt is megosztják követőikkel, így tett Rebel Wilson még 2020-ban, az említett időszakot az egészség évének kiáltotta ki, és bevallotta, szeretne decemberben 75 kiló lenni, ezt végül sikeresen elérte, azóta is tartja a súlyát.

Coughlan, mióta A Bridgerton családban szerepel, rengeteg üzenetet kapott a súlyával kapcsolatban. Voltak durva és nem sértő kommentek is, ezeknek az olvasásából azonban elege lett, így idén januárban megkérte rajongóit a közösségi oldalán, hogy ne osszák meg vele a testéről alkotott véleményüket.

GettyImages-1243338330
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Szóval csak egy dolog: ha van véleményed a testemről, kérlek, ne oszd meg velem! A legtöbb ember kedves, és nem próbál sértő lenni, de én is egy valódi, emberi lény vagyok. Nagyon nehéz a kinézetedre vonatkozó több ezer véleménnyel megbirkózni, amelyeket közvetlenül megosztanak veled minden áldott nap.

Természetesen tisztában van vele, hogy mivel színésznőként a középpontban van, így mindenkinek megvan a joga arra, hogy véleményt alkosson róla.

- Ha van véleményed rólam, az teljesen rendben van, megértem, mert mégis a tévében szerepelek, ilyen esetben az emberek mindig gondolnak rólad valamit, de könyörgök, közvetlenül ne osszátok meg velem a gondolataitokat.

Rebel Wilson így lefogyott

Képes összeállításunkban megnézheted Rebel Wilson strandolós fotóit.

Rebel Wilson pink bikiniben mutatta meg alakját: 35 kilós fogyása után magabiztosabb, mint valaha

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük