A Bridgerton család királynéja a való életben nagyon másképp fest: az 52 éves Golda Rosheuvel stílusa nem hétköznapi
A Bridgerton család királynője, Golda Rosheuvel különleges ruhákban vonja magára a figyelmet.

profimedia-0663657915
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Golda Rosheuvel A Bridgerton család című sorozattal vált ismertebbé, az 52 éves színésznő Charlotte királynét játszotta a széria első és második évadában is. A Guyanában született sztár, míg a szériában habos-babos ruhákban és parókákban mutatkozott, a való életben nagyon más a stílusa. Vonzódik a különleges és extravagáns szettekhez.

A Bridgerton család királynőjének, Golda Rosheuvelnek a stílusa

2000-ben tűnt fel először a képernyőn, de sokáig csak kisebb szerepeket kapott. 2016-ban a Lady Macbeth című filmben Agnest játszotta, A Bridgerton családdal vált ismertebbé, amelynek már az első évadában is szerepelt. A részben hazánkban forgatott Dűnében pedig Shadout Mapes bőrébe bújt. A Bridgerton család kap egy spinoff minisorozatot is, ami Charlotte királynő szerelmi életét dolgozza fel, természetesen Rosheuvel ebben a produkcióban is benne lesz.

52 évesen nagyon vagány és extravagáns a stílusa, nem azon ismert emberek közé tartozik, aki a klasszikus dizájnermárkákat viseli, inkább a kevésbé ismert, feltörekvő tervezők kreációit ölti magára, ha vörös szőnyeges eseményre megy.

Képes összeállításunkban megnézheted Golda Rosheuvel extravagáns szettjeit.

Ezt is szeretjük