A Bridgerton család Lady Featheringtonja barna szépség a való életben: az 55 éves Polly Walker fantasztikus formában van
Polly Walker Lady Featheringtont alakítja A Bridgerton családban.

polly-walker-bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a második évadot március 25-én mutatták be. Természetesen az új epizódokból sem hiányozhatott Lady Featherington, akinek legnagyobb célja, hogy lányait, Penelopét, Prudence-t és Philippát férjhez adja. A ravasz és olykor könyörtelen karaktert Polly Walker színésznő játssza.

A Bridgerton család Lady Featheringtonját játszó Polly Walker

Az Angliában született színésznő eleinte balerina akart lenni, 16 évesen a Ballet Rambert School tanonca lett, 18 évesen egy súlyos lábsérülést szenvedett, ami miatt feladta táncosambícióit, ezután a színészet felé sodorta az élet. Sikeresen felvételizett a Drama Centre London iskolába, ahol színészetet tanult, majd a Royal Shakespeare Company társulatának tagja lett. A '80-as évek végén debütált a képernyőn, a Storyboard című sorozatban kapott egy apró szerepet, rá egy év múlva a Lorna Doone című tévéfilm főszereplője lett.

Karrierje során olyan produkciókban tűnt fel, mint a Férfias játékok, A titánok harca vagy a Róma című sorozat. A Bridgerton családdal sokak szívébe belopta magát, a Netflix sikerszériájában vörös frizurával látható, emellett rikítóan színes ruhadarabokat visel, a valóságban azonban másabb a külseje. A barna hajra esküszik, ami szerintünk szuperül áll neki. Májusban ünnepli majd az 56. születésnapját, azonban sokan talán el sem hinnék a korát, mert annyira remek formában tartja magát.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a való életben A Bridgerton család színésznője, Polly Walker.

Ezt is szeretjük