Nick Vujicic gyönyörű nőt vett feleségül: a végtagok nélkül született férfi 4 gyermek édesapja
Nick Vujicic két kislány és két kisfiú édesapja.

nick-vujicic-családja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nick Vujicic rendszeresen tart inspiráló beszédeket világszerte, sőt, már hazánkban is járt még 2019-ben. A 38 esztendős prédikátor karok és lábak nélkül született, állapota miatt sokáig értelmetlennek találta az életét, csupán nyolcéves volt, amikor depresszióval diagnosztizálták, majd tízévesen az életének is véget akart vetni.

Édesanyja egy napon mutatott neki egy súlyosan fogyatékos férfi életéről szóló cikket, ekkor döbbent rá, nincs egyedül. Arra is ráeszmélt, Istennek terve van vele, így prédikátornak állt, emellett több könyvet is írt már. Emberek millióinak segített már azzal, hogy lelket öntött beléjük inspiráló gondolataival. Végül a szerelmet is ez hozta meg az életébe.

Nick Vujicic szép családja

Vujicic sokáig úgy gondolta, nincs esélye, hogy családot alapítson, azonban 2008-ban különös fordulatot hozott számára az élet, Texasban tartott előadást egy 16 fős társaságnak, a hallgatóság közül egyszer csak kiszúrta a gyönyörű Kanae Miyaharát, akiről nem tudta levenni a szemeit. Egymásba szerettek, majd 2012-ben összeházasodtak, négy gyermekük született. Kiyoshi 2013-ban, Dejan 2015-ben, a két fiú után Kanae ismét teherbe esett, ikerlányokat szült 2017-ben, akik a szépen csengő Olivia és Ellie neveket kapták.

A házaspár közös fotóiból árad a harmónia és a szeretet, látszik, hogy odáig vannak egymásért, és kiegyensúlyozott családi életet élnek. Képes összeállításunkban fotókat láthatsz Nick Vujicic feleségéről és gyermekeikről.

Ezt is szeretjük