Eljegyezte 10 évvel idősebb szerelmét az egykori gyereksztár - Pedig csak 2 hónapja járnak
Nick Jonas máris oltár elé vezetné Priyanka Choprát.

nick-jonas-priyanka-chopra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nick Jonas-t mindenki cuki Disney-sztárként ismerhette meg, a Jonas-trió legfiatalabb tagjaként. Nick később kivált a Jonas Brothers-ből, hogy szólókarrierbe kezdjen, de korántsem volt olyan sikeres, mint a bátyjaival alapított együttesben.

Eljegyezte a kedvesét

Az egykori gyereksztárnak sohasem volt gondja a csajozással: helyes pofiját és göndör fürtjeit imádták a lányok. Olyan hírességek bukkantak fel a hódítási listáján, mint Miley Cyrus, Selena Gomez, Gigi Hadid, Kendall Jenner, és most a világ egyik legszebb nőjét szerezte meg magának, a nála tíz évvel idősebb, indiai filmcsillagot, Priyanka Choprát.

Nick és Priyanka két hónapja alkotnak egy párt, de máris komolyra fordult a dolog kettejük között: a People magazin forrása szerint már el is jegyezték egymást. A hírt megerősíteni látszott Ali Abbas Zafar filmrendező is, aki az alábbi posztot tette ki Twitterre:

- Igazak a hírek, Priyanka Chopra nem szerepel a Bharat című filmben, és ennek egy nagyon különleges oka van, amiről csak most kaptunk hírt (a tweetben a Nick of time kifejezést használja, ami egyértelműen a zenészre utal - a szerk.), és nagyon örülünk neki! Priyanka, legyen szeretettel teljes, boldog életed, mindannyian ezt kívánjuk neked - írták a film szereplői nevében is.

A bejegyzés után sokan már terhességről is pusmognak, ami nem lenne meglepő, hiszen a színésznő korábban már kifejezte, hogy mennyire szeretne édesanya lenni:

- Olyan ember vagyok, aki a mának él, maximum két hónapra gondolkozom előre. Bár a gyerek kivétel, az egy elég biztos terv a következő maximum tíz évre. Remélem, korábban megtörténik, de mindenképp szeretnék kisbabát, odavagyok a gyerkőcökért - nyilatkozta a People-nek.

Ezt is szeretjük