Ez a szőke bombázó Neymar húga: a 24 éves Rafaelláért bolondulnak a pasik
Neymar húga igazi sztárnak számít az Instagramon.

neymar cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neymar, a Barcelona, majd a Paris Saint-Germain labdarúgója szép karriert tudhat magáénak, a brazil sportolót a világ legtehetségesebb játékosai közé sorolják.

Ahogy sok futballista, így az ő magánéletére is kíváncsiak az emberek, ebbe nemcsak az tartozik bele, hogy kivel jár éppen, hanem az egész családi élete izgatja a rajongókat. Van egy húga, Rafaella, aki az Instagramon igazi sztárrá nőtte ki magát, több mint ötmillió ember kíváncsi a posztjaira.

Ez a bombázó Neymar húga

A 29 éves sportoló roppant szoros kapcsolatot ápol húgával, aki 1996 márciusában látta meg a napvilágot. Le sem tagadhatják, mennyire jó testvérek. Gyakran kifejezik egymás iránt a szeretetüket a közösségi médiában, Neymar egyszer így fogalmazott róla: "A szívem, a szeretetem, a mosolyom, a nappalom, az estém és az állandó figyelmem is a tied" - írta.

2014-ben kezdett el modellkedni, akkor a lány a Beats by Dr. Dre egyik reklámjában szerepelt. Azóta rendszeresen vállal dögösebbnél dögösebb fotózásokat, bár Instagram-oldalán nem minden képe alá lehet kommentelni, de amelyek alá írhatnak neki, oda csupa dicsérő szavakat írnak. Gyakran mutatja meg magát fürdőruhában és bikiniben is, büszkén vállalja nőies idomait.

A modellkedés mellett nagy szerepet vállal a jótékonykodásban is, Neymarral létrehoztak egy alapítványt 2014-ben azért, hogy a Sao Paolóban lévő hátrányos helyzetű kisgyerekeknek segíthessenek.

A lány Neymar első számú rajongója, mindenben támogatja őt, amikor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy kik kerültek be a valaha élt legjobb 11 focista közé, a bátyjának nem sikerült bekerülnie, erre ezt tette ki Instagram-sztorijába: "Testvérkém, senki nem veheti el az örömödet, még akkor sem, ha nagyon próbálkoznak vele. A tehetséged, a mosolyod, a bolondozásaid sokak számára tényleg idegesítőek lehetnek! De nekünk, a családtagjaidnak igazi örömforrás. Akik tényleg ismernek téged, ugyanúgy bíznak benned, és támogatnak!" - fogalmazta.

Messi felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis képeit.

Ezt is szeretjük