A 43 éves Shakira bikinis istennő: bomba alakján ámulnak a rajongók
Shakira bikinis fotóját imádják a rajongók.

shakira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira, Gerard Piqué és a gyerekeik, a hétéves Milan és az ötéves Sasha a Maldív-szigeteken töltik a vakációjukat. Az elmúlt napokban az énekesnő és a focista is számos felvételt osztott meg nyaralásukról, amelyek nagy sikert arattak rajongóik körében.

A szőke szépség még egy bikinis felvételt is posztolt magáról, amivel szó szerint felrobbantotta az Instagramot, 12 óra alatt több mint négymillió lájkot kapott a dögös felvételre.

Shakira bikiniben

Egy különleges, lila kreációban látható, a bikinit ő maga álmodta meg, és kérésére egy barátja, Bego el is készítette neki, írta a fotóhoz. Követői csak ámultak a fotón, rengetegen megdicsérték a 43 éves sztárt, hogy mennyire fantasztikusan fest.

Mindig is a legjobb testű énekesnők csapatát erősítette, persze mindezért sokat tett, és tesz a mai napig. Mivel a színpadon rengeteget táncol, így az edzéseibe is beépíti ezt a mozgásformát. Anna Kaiser személyi edzője korábban elmondta a Vogue-nak, hogy minden héten egy napjuk azzal telik, hogy 90 percen keresztül táncos intervall edzést tartanak, ezzel is erősítik az énekesnő állóképességét, ráadásul ez egy nagyon jó zsírégető mozgásforma. Egy héten hatszor edz, de mindennap más feladatokat teljesít, hogy az összes izomcsoportját kellően átmozgassa.

A tánc mellett az erősítő gyakorlatokat is szereti, illetve az úszás a másik nagy kedvence.

Az étkezésre is odafigyel, sok fehérjét, zöldséget, ám kevés cukrot és tejterméket visz a szervezetébe. Naponta négyszer eszik, de ezek mindig kis adagok. A hal az egyik kedvence. Természetesen néha megengedi magának a nassolást, az étcsokoládénak nem tud ellenállni.

Énekesnők bikinis fotói

Nézd, hogy fest bikiniben Lady Gaga, Jennifer Lopez vagy Nicole Scherzinger!

Ezt is szeretjük