Neymar fia hatalmasat nőtt - Friss fotókon a sztárfocista egy szem gyermeke
Neymar fia 2011-ben jött a világra.

neymar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neymar, a világ egyik legnépszerűbb labdarúgója nagyon fiatalon megtapasztalhatta az apaság örömeit, csupán 19 éves volt, amikor egykori kedvese, Carolina Dantas világra hozta a fiát.

Így néz ki most Neymar fia

A 2011 augusztusában megszületett kicsi a Davi Lucca nevet kapta. Bár születése után szülei hamar szakítottak, a mai napig együtt nevelik, gyermekük érdekében baráti viszonyt tartanak fenn, hiszen nem szeretnék, ha a kis Davi Lucca lelkileg sérülne. A fiú hol édesanyjával, hol édesapjával van. A nyolcéves gyermek szépen cseperedik, sokat nőtt az utóbbi időben. Az alábbi képeket a sztár fia születésnapja alkalmából töltötte fel. A többi felvételt úgy nézheted végig, ha a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

Neymar a munkája miatt nagyon elfoglalt, azonban a szabadidejét igyekszik a kisfiával tölteni, nagyon szoros a kapcsolatuk, ahogy az a közös fotóikon is látszik. A gyerkőc édesapjához hasonlóan nagy futball-rajongó, a sztár bevallotta FourFourTwo-nak, hogy gyerkőce csapattársáért, a francia Kylian Mbappéért rajong.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My little boy❤️

3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

A sztársportoló 2017 novemberében a Man About Town Magazinnak adott exkluzív interjút, melyben az apaságról is beszélt.

- Az apaság számomra azt jelenti, hogy szeretetet adsz, tanítod és megvéded a fiadat, ahogy csak tudod. Hálás vagyok mindazért, amit az én édesapám adott nekem, és én próbálom azt megadni a fiamnak, amit ő nekem, persze mindezt megduplázva. Davi Luca a legnagyobb ajándék, amit Istentől kaphattam. Ő az én egyetlen kicsi fiam, aki megtanított nekem mindent az apaságról - nyilatkozta akkor.

Dögös nő Lionel Messi felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Lionel Messi.

Ezt is szeretjük