Fiaival pózolt Lionel Messi - 3 gyerek büszke édesapja a sztárfocista

Igazi fiús apuka a futball-legenda.

lionel-messi-gyerekei-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi a világ egyik legjobb focistája, aki hatszor érdemelte ki az Aranycipő kitüntetést a kiemelkedő játéka miatt. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a sportoló legszebb pillanatai nem a pályán, hanem otthon történnek, ugyanis három fiú büszke édesapja.

Ilyen cukik Lionel Messi gyerekei

Thiago hat-, Matteo három-, a kis Ciro pedig még csak egyéves - ők a sztár szeme fényei, akiket mindennél jobban imád. Mindhárom csemete édesanyja Antonella Roccuzzo, Messi felesége, aki gyerekszerelemből lett a házastársa. Ennek ellenére érdekesség, hogy első két fiuk születésekor még nem is voltak megesküdve, 2017-ben mondták ki a boldogító igent hazájukban, Argentínában. 

A fiúkra is igaz a mondás, miszerint nem esett messze az alma a fájától, ugyanis apjukhoz hasonlóan ők is imádják rúgni a bőrt - szinte mindig focilabdával a talpuk alatt kapják őket lencsevégre. Messi meccsein is mindig kint vannak, különös tekintettel a nagy presztízsű mérkőzésekre, ahol teli torokból szurkolnak az apukájuknak.

Messi tegnap viccesen meg is jegyezte az Instagram-oldalán, hogy lecseréli a megszokott csapatát, ugyanis új edzőpartnereket talált. A képen komoly arcot vág a kamerába, mellette pedig a focimezbe bújt nagyfiai feszítenek, akik vélhetően szintén sportolókarriert szeretnének majd befutni, annyira érdekli őket is a labdarúgás.

Persze azért nyaralásra is van idő - még ha nem is sok -, a sztársportoló ugyanis igyekszik minél több időt eltölteni a családjával, és ilyenkor legtöbbször elutaznak valahová ötösben, hogy kikapcsolódjanak. Általában egy homokos tengerpartra esik a választásuk, ahol a gyerkőcök is kedvükre pancsolhatnak és játszhatnak a homokban, míg ő és a felesége napfürdőznek, vagy szintén csobbannak a habokban.

A legutóbbi vakációról is kitett egy közös képet, a rajongók pedig nem győzték csodálni a férfi gyönyörű családját. "Álomszép família", "Nem győzök gyönyörködni a szép családodban", "Gyönyörű feleség, helyes fiúgyerekek, álomszép környezet - mi mást kívánhatnál még?" - írták neki a lelkes hozzászólók.

Ilyen gyönyörű nő Messi felesége

Esküvői fotón Lionel Messi és csoda szép neje - nézd meg az esküvői fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük