Nena 60 éves lett - Felismered a 99 Luftballons énekesnőjét?
Nena ma ünnepli hatvanadik születésnapját.

nena cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvoltak a maga sztárjai, a '80-as években számtalan énekesnő vált népszerűvé, közéjük tartozott Nena is, aki a 99 Luftballons című slágerével vált világhírűvé. A számot hazájában 1983-ban adták ki, egy évvel később az angol verziót is kiadta, de az sosem vált annyira népszerűvé, mint a német nyelvű változat. 

60 éves lett Nena

Bár a legtöbben egyslágeres előadóként tekintenek rá, a mai napig aktívan zenél, azonban az tény, hogy napjainkban legfőképp a német rajongói követik figyelemmel a munkásságát. Legújabb dala, a Licht hétfőn jelent meg. A legújabb szerzeményét az alábbi beágyazott videóban meg is hallgathatod.

Szerelmével, a 47 éves Philipp Palm dobossal a '90-es évek óta alkotnak egy párt, de még nem házasodtak össze, ám a híresség szerint benne van a pakliban, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

- A kor nem véd meg téged a bolondságtól, szóval lehet, hogy hamarosan megházasodom - viccelődött a  Bild am Sonntag német lapnak adott interjújában.

Négy gyermek édesanyja, ikrei, Larissa és Sakias 1990-ben születtek meg előző kapcsolatából. Párjának két fiút szült, Samuel 1995-ben, Simeon 1997-ben jött a világra.

Az énekesnő március 24-én, azaz ma lett hatvanesztendős. Az elmúlt években rengeteget változott, az idő múlásával csak egyre dögösebb lett, remek formában van a sztár. Évtizedeket letagadhatna a korából.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Nena a '80-as évek óta.

Ezt is szeretjük