Valószínűleg vízbe fulladt a Glee színésznője - Naya Rivera 4 éves kisfiát egyedül találták a hajón

Naya Rivera hajókázni volt kisfiával, de a színésznő eltűnt. Azóta is keresik őt.

naya rivera

Naya Rivera, a Glee népszerű színésznője eltűnt egy hajókázás során, erősítette meg a People magazinnak a Fillmore Rendőrkapitányság. 

Naya Rivera kisfiát egyedül találták meg

A 33 éves sztár és négyéves fia, Josey együtt kirándultak a Piru-tónál, még egy hajót is kibéreltek. Összesen három órára szólt a kölcsönzési idő, az időkorlát lejárása után kezdték megkeresni a vízi járművet.

GettyImages-458175902
Fotó: Charley Gallay / Getty Images Hungary

A hajót sikerült megtalálni, a kis Josey éppen aludt, ám a színésznő nem tartózkodott a fedélzeten. A rendőrség azonnal a nő keresésére indult, de sajnos egyelőre nem találták meg őt. Az éjszaka folyamán felfüggesztették a kutatását, de a mai napon folytatják a műveletet. Az NBC információi szerint a kisfiú mentőmellényt viselt. Még egy felnőtt mellényt is találtak, ami valószínűleg a színésznőé lehetett. Úgy tudják, úszni mentek a fiával még az eltűnés előtt, de Rivera nem tért vissza a hajóra. A hatóságok azt feltételezik, hogy vízbe fulladhatott, ezért már csak a holttestét keresik. Azonnal felvették a kapcsolatot a családtagjaival is, így a kisfiú most már velük van.

 

Rengeteg rajongó felháborodott a rendőrség viselkedésén, ennek pedig hangot is adtak Twitteren: "Érdekesek ezek a zsaruk, egész éjjel fenn tudnak maradni, hogy a békés tüntetőkkel felvegyék a harcot, könnygázt vessenek be ellenük, és gumilövedékkel lövöldözzenek rájuk, miközben ezért pluszpénzt is kapnak. Viszont este 11 óra után már nem tudnának maradni azért, hogy megkeressék Naya Riverát.", "Annak ténye, hogy eltűnt, és egyből halottnak gondolják, ezért csak reggel keresik újra... Helló! Hát ő is egy ember, egy édesanya. Keressétek őt csak tovább! Persze ha fehér bőrű lenne, éjszakai búvárokat is bevetettek volna!" - fogalmazták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük