Büszkén vállalja óriási fenekét a bájos Natasha Henstridge
Natasha Henstridge-t egy forgatáson örökítették meg, ahol meglepte rajongóit igazán méretes hátsójával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natasha Henstridge-t november 10-én kapták le a Los Angeles-i State Beach-en, ahol legújabb filmjét, a The Perfect Studentet forgatja éppen.


A moziról egyelőre nem sok mindent lehet tudni, de annyi már biztosnak látszik, hogy nem kerül forgalomba, csak DVD-n jelenik majd meg valamikor jövőre.

Jócskán kikerekedett feneke

A 35 éves amerikai színésznő alaposan megdöbbentette rajongóit, Henstridge ugyanis meglehetősen elhízott az elmúlt hónapok során. A felesleges kilók elsősorban a fenekén rakódtak le - a bájos színésznő popsija megdöbbentően kikerekedett, amit feszes szoknyájában meg sem próbált elrejteni a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Persze elképzelhető, hogy a sztár a szerep kedvéért hízott meg, ám mivel az Internet Movie Database sem tud még a készülő alkotásról, ez is csak feltételezés.

Bármi álljon is az ügy hátterében, az mindenképpen örömteli, hogy a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban a színésznő büszkén vállalja párnás hátsóját.

Nem volt szerencséje a házassággal

Natasha Henstridge-t olyan alkotásokban láthattuk eddig, mint A lény-sorozat, újabban pedig az Eli Stone című szériában találkozhatnak vele a tévénézők. Ami a magánéletét illeti, a párkapcsolat terén nem igazán volt eddig szerencséje.

A kilencvenes évek közepén kétszer ment ugyanis feleségül Damian Chapa színészhez, ám második házasságuk mindössze néhány hónapig tartott, mígnem 1996-ban végleg elváltak.

Ezt követően Liam Waite színész volt a párja, akitől két gyermeke született: Tristan River 1998-ban, Asher Sky pedig 2001-ben látta meg a napvilágot. Jelenlegi partnere Darius Danesh iráni származású ír dalszerző-énekes.
Ezt is szeretjük