Átlátszóban mutogatja testét a hájas színésznő

Natalie Cassidy egyszer már sikeresen lefogyott, ám most újra megszaporodtak testén a felesleges kilók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Cassidy-t elképesztően kövéren fotózták le a közelmúltban. A 26 éves brit színésznő megdöbbentette rajongóit túlsúlyával, ám öltözéke ennél is kínosabbnak bizonyult. Cassidy ugyanis a méreténél jóval kisebb fekete ruhába bújt, ami még inkább hangsúlyozta felesleges kilóit. Ugyanilyen rossz ötlet volt, hogy nem vett melltartót, a szűk ruciban ugyanis tisztán kirajzolódtak cicijei, amiket inkább takarni kéne.


A fiatal színésznő egyébként keményen küzd azért, hogy lefogyjon, mivel végre beadta a derekát, és jelentkezett a BBC Strictly Come Dancing című televíziós táncversenyébe.

Mint elmondta, már két alkalommal is felkérték, ám mivel képtelen volt legyőzni szégyenlősségét, mindkétszer nemet mondott.

Keményen edz és táncolni tanul

Idén nyáron azonban rátalált a szerelem Adam Cottrell személyében, a bimbózó románc révén pedig visszanyerte önbizalmát. Az elmúlt hetekben a kemény edzés mellett napi rendszerességgel tanul táncolni partnerétől, a profi Vincent Simone-tól. Természetesen már hírbe is hozták is őket, Cassidy azonban csak nevetett a pletykákon.

- Adtam egy puszit a szájára, de hát mindenkivel ilyen közvetlen vagyok. Semmi sincs köztünk. Vincent imád flörtölni, ahogy én is, ám egyértelműen a tudtára adtam, hogy komoly párkapcsolatban élek – nyilatkozta a Daily Mailnek.

25 kilót adott le fél év alatt

Habár Cassidy mostanra valóban meglehetősen elhízott, 2007-ben fél év alatt képes volt megszabadulni 25 kilónyi feleslegétől. Akkor és most címmel még egy fitnesz-DVD-t is piacra dobott, ami minden idők egyik leggyorsabban eladott kiadványa lett. Ám hamarosan visszaszedte a nehezen ledolgozott kilókat, és beismerte, hogy mélységesen boldogtalan volt vékonyan.

Most azonban újra szembeszáll testével, ehhez pedig kapóra jött a televíziós felkérés.

- Meg akarok tanulni táncolni. Ha mindeközben még fogyok is, az nagyon jó lesz, de nem ezért vállaltam el a felkérést. Nem is a pénzért, vagy azért, hogy így növeljem hírnevemet. Bár semmilyen előképzettségem nincs, imádom a táncot, az esküvőkön mindig én vagyok az első a parketten. Izgulok persze, de felkészültem arra, hogy ha szükséges, addig gyakorolok, amíg a cipő véresre nem töri a lábam. Reményeim szerint a nézők is támogatni fognak – mondta Cassidy.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A csatorna szeptember 18-án adja a verseny hetedik évadjának első fordulóját, amelyben 16 pár mérkőzik meg majd.

Ezt is szeretjük