Nem baleset volt a színésznő halála! Döbbenetes dolgot állít a sztár nővére

Sztárok, akiknek máig nem tisztázódott a halála.

1981-ben tragikus baleset áldozata lett a gyönyörű színésznő, Natalie Wood. Hollywood akkor egyik legragyogóbb csillaga férje, Robert Wagner és családi barátjuk, Christopher Walken társaságában hajózott ki a Kaliforniai-öbölbe, ami mindenkit meglepett, hiszen a sztár rettegett a víztől. Férjével még aznap össze is vesztek a hajón, Natalie Wood ezért levonult a kabinjába, azonban amikor Wagner utánament, már hűlt helye volt. Holttestét egy nappal később találták meg a vízben, és habár a halál oka hivatalosan fulladás volt, más is talált a testén a halottkém.

Képes összeállításunkban megnézheted az ügy további részleteit, és más sztárokat is, akiknek rejtélyes halálában lehet, hogy a partnerük is közrejátszott!

Sztárok különös halála

2009-ben Brittany Murphyre a zuhanyzójában találtak rá holtan. Édesapja nem tudott belenyugodni az egyszerű balesetnek elkönyvelt tragédiába, így 2013-ban benyújtotta a kérelmét az újabb vizsgálatokra. Kattints, és nézd meg, milyen megdöbbentő dolgot tárt fel a boncolási jegyzőkönyv!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük