Felismered a 46 éves Natalie Imbrugliát? A 90-es évek népszerű énekesnője már családanya

Natalia Imbruglia visszatért a zenéléshez.

natalie-imburglia
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos popsztár hódította a slágerlistákat, akkoriban az eurodance műfaj hódított főleg Európában, illetve a fiú- és lánycsapatok aranykora volt ez, de a szólóban dolgozó zenészek is érvényesülni tudtak.

Utóbbi csapatot erősítette az igézően kék szemű Natalie Imbruglia, aki még tinédzserként a Coca-Cola és az ausztrál Twisties édesség reklámjában szerepelt, majd színészkedett, de végül énekesnőként vált világhírűvé.

Natalie Imbruglia szeptemberben új albummal tér vissza

1992 és 1994 között a Neighbours című szappanopera sztárja volt, érdekesség, hogy ebben a sorozatban szinte az összes ausztrál híresség szerepelt hosszabb-rövidebb ideig karrierje elején, például Chris Hemsworth, Margot Robbie, Russell Crowe, de még Kylie Minogue is feltűnt benne. 1994-ben Londonba költözött, hogy a zenei karrierjére koncentráljon, Anne Barret menedzsere rábeszélte, hogy készítsen demókat, majd kapott egy lemezszerződést, mert annyira lenyűgözte őket a Torn című Ednaswap-feldolgozása, amivel végül világsztárrá nőtte ki magát. 1997-ben és 1998-ban ettől a daltól voltak hangosak a rádiók.

Pillanatok alatt a legnépszerűbb női előadók közé került, debütáló albuma, a Left Of The Middle is szépen fogyott. A '90-es évek végén számos elismerést kapott, MTV VMA-, Billboard Music- és Aria Music-díjakat is kapott. Grammyre is jelölték három kategóriában, de végül nem nyert.

A 2000-es években további három albumot jelentetett meg, de ezekkel már messze nem ért el olyan sikereket, mint a debütáló lemezével, 2015-ben jelent meg legutóbbi korongja Male címmel, de a rajongók hamarosan hallhatják az új dalait, Firebird című albuma 2021 szeptemberében jelenik meg. Erről az első szám, a Build It Better június 18-án jelent meg.

Amikor 1997-ben világsztárrá vált, rövidre nyírt haja a védjegyévé vált, manapság a hosszú tincsekre esküszik. A 46 éves énekesnő csak úgy ragyog a szelfijein, nagyon csinosan fest.

Ami a magánéletét illeti, 1996 és 1997 között a Jóbarátok sztárjával, David Schwimmerrel járt, randizgatott Lenny Kravitzcel és a Coldplay énekesével, Chris Martinnal is, Daniel Johns ausztrál zenész felesége lett 2003-ban, de végül 2008-ban elváltak. 

Mélyen vágyott az anyaságra, de sajnos a szerelemben sosem volt szerencsés, végül 2019 októberében mesterséges megtermékenyítés útján hozta világra kisfiát, akiről csak ritkán posztol a közösségi oldalán, ám ezeken a felvételeken látszik, mennyire élvezi ezt a szerepet. A fiút Maxnek hívják.

Nick Carter szép családja

Képes összeállításunkban megnézheted a Backstreet Boys jóképű énekesének gyönyörű családját. Nick Carter háromgyerekes apa.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük