A Backstreet Boys Nick Cartere megmutatta egy hónapos lányát: Pearl édes kis hajas baba

Nick Carter legkisebb gyermeke 2021 áprilisában született.

nick-carter-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Backstreet Boys öt tagjáért, azaz Brian Littrellért, Kevin Richardsonért, A. J. McLeanért, Howie Dorough-ért és Nick Carterért odáig  voltak a tinilányok a '90-es és a 2000-es évek elején. Manapság mindannyian a negyvenes éveiket élik, és egytől egyig családapák. A csapat legfiatalabb tagja, a 41 éves Nick idén háromszoros apává vált, ugyanis legkisebb gyermeke, Pearl április végén jött a világra.

Nick Carter megmutatta egy hónapos lányát

Az egy hónapos csöppség arcát először mutatta meg az énekes, a fotókat a US Weekly magazin közölte exkluzívan. Ahogy a képeken is látszik, a pici igazi kis hajas baba. A többi fotót az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

- Vicces, mert Lauren, a feleségem Pearlnek akarta nevezni az idősebbik lányunkat, Saoirse-t, de akkor végül lemondtunk erről a névről, viszont a nejemnek nagyon tetszett továbbra is. Miután megtudtuk, hogy újra kislányunk lesz, azt mondtam neki, hogy legyen az a név, amit annyira szerettél volna. Így lett Pearl a kislányunk - mesélte a lapnak.

Pearl a harmadik gyerkőc a családban, Odin 2016 áprilisában született, Saoirse 2019 októberében jött a világra. A fiuk igazi analitikus személyiség, imád a természetben lenni, érdeklik a bogarak és a tudományok. A nagyobbik lányuk nagyon szereti a zenét és a táncot, főleg a '80-as évekbeli slágerek a kedvencei, amelyeket Nick Carter is imád, így gyakran retró hangulat uralkodik náluk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított Nick Carter.

Ezt is szeretjük