Felismered Natalia Oreirót tinikori fotóján? Így nézett ki 15 évesen a Vad Angyal sztárja
Ritkán látott felvételeket mutatunk Natalia Oreiróról.

natalia-oreiro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Uruguayban született Natalia Oreiro akkor vált világsztárrá, amikor 1998-ban műsorra tűzték a Vad angyal című telenovellát, amelyben ő alakította a főszereplőt, Milagrost. A sorozat indulásakor még nagyon fiatal volt, csupán 21 esztendős.

Bár a '90-es évek végén futott be igazán, karrierjét sokkal korábban kezdte. Csupán 12 éves volt, amikor reklámokban kezdett szerepelni.

Natalia Oreiro így festett tiniként

A színésznő és énekesnő nyolcévesen már drámai tanulmányokat folytatott, majd 12 évesen kezdett meghallgatásokra járni. Tinédzserként számos reklámban felbukkant, a Coca-Cola, a Pepsi és a Johnson & Johnson vállalatok is leszerződtették. Az alábbi felvétel 15 éves korában készült róla, nagyon helyes volt már itt is.

- Abban az időben teljesen normálisnak tűnt az életvitelem, de számomra nem volt az, volt, hogy egy hétig még iskolába sem mentem - nyilatkozta az El País lapnak.

A színésznő, ha visszamehetne az időben, sokkal később vágna bele a karrierépítésbe, és többet fókuszálna a tanulásra, azt vallja, hogy a gyerekkor egyik legnagyobb előnye az anonimitás, de ha az ember egyszer is a reflektorfénybe kerül, nagyon nehezen tud eltűnni. 14 évesen szerepelt az O.B. egyik reklámjában, amit napjainkban azért tart már kínosnak, mert megbámulják a tinédzser fiúk a hátsóját. Szerinte ezt napjainkban már lehetetlen lenne leforgatni.

- Az emberek most már nem engednének ilyen szituációkat, nagyjából tíz évvel ezelőttig még a médiában ez elfért, de ma már nem - magyarázta.

Csupán 16 éves volt, amikor Uruguayból átköltözött Argentínába annak érdekében, hogy igazi sztárrá válhasson. Dolgozott az MTV-nél műsorvezetőként, majd egyre több sorozatszerep találta meg, ilyen volt a Dulce Ana vagy a Híresek és gazdagok. Végül a Vad angyallal futott be, ami akkora siker lett hazánkban, hogy még Budapestre is meghívták a 2000-es évek elején a színésznőt. Ha egy kis nosztalgiára vágysz, az alábbi képre kattintva láthatod, mikor és hol vetítik a sorozat epizódjait legközelebb.

Napjainkban is énekesnőként és színésznőként dolgozik.

Facundo Arana felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Facundo Arana felesége.

Ezt is szeretjük