Natalia Oreiro platinaszőke lett: a Vad Angyal Milagrosa nagyon másképp fest így
Natalia Oreiro teljesen új külsővel állt kamerák elé.

natalia-oreiro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreirót a magyar nézők a Vad Angyal című sorozattal szerették meg, akkor a színésznő sötét, vörös loknikkal hódított, de a 2000-es évek legelején kipróbálta a fekete hajszínt is. 

Az utóbbi években a barnára esküdött, ám egy szerep kedvéért platinaszőkére festette a haját, amellyel teljesen átalakult.

Natalia Oreiro platinaszőke lett

A 44 éves színésznőről elképesztő felvételek készültek a héten, amelyeket vasárnap Instagram-oldalán meg is osztott a rajongóival. Az argentinok mesterfodrásza, Sergio Lamensa dolgozott azon, hogy a sötétből világos árnyalatot kreáljon. Egy ilyen komoly váltás általában elég nagy kihívást jelent a fodrászoknak, de Oreiro esetében tökéletes lett a végeredmény.

A platinaszőke nagyon más karaktert ad az arcának, a rajongói imádják a váltást, többen megjegyezték, mennyire dögösen áll neki ez a szín.

Oreiro nem önszántából, hanem egy szerep kedvéért váltott, megkapta Evita Perón szerepét, Juan Domingo Perón argentin elnök második felesége volt, igazi ikonná vált a helyiek szemében. Harcolt a nők választójogáért, 1951-ben pedig az ország alelnöke lett. Életéről könyvek, filmek és musicalek is készültek. Hazánkban az 1996-os Evita a legismertebb, amelyben Madonna alakította a főszerepet, nem mellesleg Magyarországon forgatták a filmet.

Az Uruguayban született színésznő a Santa Evitában játszik, a minisorozatot 2022-ben mutatják be. Instagramján kifejtette, hogy ez a szerep óriási kihívást jelent a számára, jelenleg Argentínában forgatják a részeket, a szívét-lelkét beleöli a munkába az egész stáb, így alig várja, hogy megjelenhessen a széria. A Star+LA-an lesz az első, ahol megjelenik az említett alkotás, a latin-amerikai piacot megcélzó streamingszolgáltató augusztusban lesz elérhető. Ha nagy siker lesz, van rá esély, hogy valamelyik magyar kereskedelmi csatorna megveszi a sorozatot.

Oreiro Magyarországon még mindig nagy rajongótáborral rendelkezik, ikonikus sorozatát, a Vad angyalt még mindig játsszák, ha egy kis nosztalgiára vágysz, az alábbi képre kattintva megnézheted, hol és mikor láthatod a telenovellát.

Facundo Arana felesége ilyen dögös

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Facundo Arana szívét.

Ezt is szeretjük