Emlékszel José Armandóra az Esmeraldából? Ilyen sármos az 54 éves Fernando Colunga
Fernando Colunga még napjainkban is sok nő álma.

fernando-colunga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Esmeralda telenovella sokak nagy kedvence volt, az 1997-ben bemutatott romantikus sorozat hazánkban nagy népszerűségnek örvendett. A vak lány, Esmeralda és a jóképű José Armando szerelmes történetét először az RTL Klub tűzte műsorra, később más csatornák is ismételték.

A szappanoperának köszönhetően nemcsak a női főszereplő, Leticia Calderón, hanem a férfi sztár, Fernando Colunga is rengeteg rajongót szerzett világszerte. Bár már előtte is játszott főszerepet az 1995-ös Maríában, mégis José Armando karakterének köszönhette a világhírnevet.

Fernando Colunga elképesztően fest 54 évesen

A színész már a '90-es években is irtó jóképű volt, szerencséjére az idő múlásával sármjából semmit nem veszített, az alábbi felvétel legújabb sorozatából, a Malverdéből való, amit a tervek szerint idén forgatnak le, és talán már 2021-ben láthatnak is a rajongók. A fotót a Ferfercolunga nevű rajongói oldal osztotta meg az Instagramján. Számos kommentelő leírta, hogy milyen dögös pasi még mindig.

A Milenio oldal megírta, hogy a sorozatban Jesús Malverdét alakítja, aki a legendák szerint 1870-ben született, majd 39 esztendősen hunyt el, bár a létezését történelmileg nem tudták bizonyítani, azonban az a hír járja, hogy fiatalon banditának szegült, majd Robin Hoodhoz hasonlóan a gazdagoktól lopott, hogy a pénzt a szegényeknek adja. Sokak szemében a férfi igazi szent a mai napig. Colunga szerint ez élete egyik legkomolyabb szerepe, és nagyon sokat készült rá, hogy hitelesen hozza a karaktert.

Sokan örülnek, hogy újra visszatér a színészethez, utoljára 2016-ban dolgozott a Szeretned kell! című sorozatban. Nagyon visszafogott életet él, nem az a híresség, aki folyamatosan a középpontban akar lenni, még hivatalos közösségi oldala sincs, amit ő működtetne, emiatt is nagy öröm a rajongóknak, hogy végre újra kamerák elé áll a kedvencük. A forgatásokat hamarosan megkezdik Mexikóban, arról egyelőre nem tudni, milyen más mexikói sztárokkal együtt dolgozik majd Colunga.

Így festenek ma a legnépszerűbb szappanopera-színészek

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '90-es és 2000-es évek legnépszerűbb szappanoperasztárjai.

Ezt is szeretjük