Natalia Oreiro melltartó nélkül és szőke hajjal pózolt: ezeken a képein alig lehet ráismerni
Natalia Oreiro többször kísérletezett a frizurájával.

nataia-oreiro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreirót a magyarok vörös tincsekkel ismerhették meg a Vad angyal című sorozatban, jelenleg viszont a barna árnyalatra esküszik.

Az uruguayi szépség kísérletező típus volt, egy időben feketén, majd szőkén hordta a haját, utóbbi időszakából mutatunk róla néhány képet.

Natalia Oreiro szőke hajjal

Oreiro 2004-ben vállalt el egy fotózást, amely során többféle szettben felvonult, az egyik képe nagyon dögösre sikerült, ugyanis még melltartó sem volt rajta. Kebleit egy farmerdzsekivel takarta el. Ebben az időszakban pont a szőke korszakát élte.

profimedia-0016456557
Fotó: Profimedia

Az ember karakterét egy hajszín könnyedén megváltoztathatja, ez a színésznő esetében sem volt másképp, szőkén hirtelen rá sem ismertünk. Természetesen a világos árnyalat is jól állt neki. 

profimedia-0016456541
Fotó: Profimedia

2004-ben 27 esztendős volt, ekkor már évek óta házas volt Ricardo Mollóval, a férfival 2001-ben kötötték össze az életüket. Ekkor még nem élt a kisfiuk, Merlín, ő csak 2012-ben látta meg a napvilágot. Ebben az időszakban még az El Deseo című sorozatban szerepelt, ahol szőke tincseket vártak el tőle, emiatt festette be a haját.

profimedia-0016456560
Fotó: Profimedia

Nem ez volt az egyetlen, hogy egy szerep kedvéért átalakította külsejét, 2021-ben platinaszőkére váltott, mert megkapta a legendás Evita Perón szerepét.

Az asszony Juan Domingo Perón argentin elnök második felesége volt, igazi ikonná vált a helyiek szemében. Harcolt a nők választójogáért, 1951-ben pedig az ország alelnöke lett. Életéről könyvek, filmek és musicalek is készültek. Hazánkban az 1996-os Evita a legismertebb, amelyben Madonna alakította a főszerepet, nem mellesleg Magyarországon forgatták a filmet.

A Vad angyal szereplői napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek alatt a Vad angyal sztárjai.

Ezt is szeretjük