A Vad angyal bombázója tűzpiros, áttetsző estélyit húzott: Natalia Oreiro dögösebb, mint valaha
Natalia Oreiro szexi estélyi ruhában parádézott a tehetségkutató műsorban.

natalia-oreiro-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreiro nevét akkor ismerte meg a világ, amikor elvállalta a Vad angyal című argentin telenovella főszerepét.

Ő játszotta Milagros karakterét, aki hol fiús ruhákban focizott a gyerekekkel, máskor dögös bőrszerelésekben táncolt a diszkóban. A szériát 1998-ban tűzték műsorra Argentínában, hazánkban 2000 és 2001 között sugározta először a TV2. Akkora nagy rajongótáborra tett szert a széria, hogy Oreirót még Magyarországra is meghívták. A 43 éves sztár jelenleg a Got Talent Uruguay műsorvezetői feladatait látja el.

Natalia Oreiro szexi estélyi ruhája

A tehetségkutató első évada 2020 júniusában indult, műsorvezetőnek az uruguayi szépséget kérték fel, aki szívesen elvállalta a feladatot. A show háziasszonyaként hétről hétre csinos ruhákban mutatkozik, legutóbb egy nagyon dögös, áttetsző estélyire esett a választása.

natalia-oreiro-0
Fotó: Instagram/Natalia Oreiro

A Tavo García divattervezője készítette el a kreációt, ami remekül állt rajta. A rajongók tetszését is elnyerte a szettje, több kommentelő megjegyezte, mennyire dögös és csinos volt.

natalia-oreiro-1
Fotó: Instagram/Natalia Oreiro

A mai napig ugyanolyan szép, mint a Vad angyal idején, szinte semmit nem változott, ugyanezt megjegyezte róla 2020 nyarán az Estelita en Casa műsorvezetője, Jey Mammon. Neki árulta el a sztár, hogy mint minden nő, ő sincs magával teljesen megelégedve.

- Mint sokan, én is felfedezek saját magamban vagy egymillió hibát. Ha csak a külsőségekről esik szó, talán a térdeimet említeném, amiket nem látok szépnek. Egyszerűen nem szeretem őket, pont ezért nem is hordok nagyon miniszoknyát sem - vallotta be akkor.

Thalía bikinis fotói

Emlékszel a Rosalinda sztárjára, Thalíára? A színésznő és énekesnő közel az ötvenhez is elképesztő formában van.

Ezt is szeretjük