Leleplező sztárfotók

Ők is narancsbőrösek - Képgalériával!

Szépek, híresek, gazdagok - de a lábat és popsit elcsúfító gödröcskéktől még ők sem szabadulhatnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha úgy vesszük, a narancsbőr a legigazságosabb képződmény a világon: lehetsz kövér, lehetsz sovány, lehetsz gazdag, lehetsz szegény, a cellulitisz-rém válogatás nélkül szedi áldozatait, és keseríti meg nők millióinak életét – a szomszédasszonyét éppúgy, mint a csillogó sztárokét.

Kate Moss

Ő bizony élő bizonyítéka annak, hogy lehet valaki smink nélkül bármilyen egyszerű és hétköznapi, ha az átlagon felüli fotogenitással rendelkezik, akkor akár szupermodellségig is viheti.

Főleg, ha mindehhez cérnavékony alkat és - a 21. században elengedhetetlen – lázadó életvitel is párosul.

Persze az alkohol- és cigarettamámoros évek, a gyakori éjszakázás, valamint a rendszertelen táplálkozás romboló hatásai könyörtelenül megmutatkoznak a testen, így retusálás nélkül feltűnőek az apró gödröcskék és a beteges hamuszínű bőr.

Bár a 34 éves modell a jelek szerint megkomolyodott, és éppen az esküvőjére készül, a múltat nem tudja kitörölni sem a fejéből, sem a testéből.

Cindy Crawford

Moss még zsenge kezdő volt, amikor Crawford karrierje legtetején állt. A ’80-as és ’90-es évek szupermodelljét a formás idomok jellemezték, férfiak milliói rajongtak érte, és azért a bizonyos anyajegyért a szája sarkában, mely tökéletességében is emberibbé tette.

A Playboy magazin ötödik helyre rangsorolta a 20. század legszexisebb női között, számos címlapon – többek között Vogue, Cosmopolitan, Allure, ELLE - pózolt, üdítőreklámokban szerepelt, sőt, még a filmezéssel is megpróbálkozott, valljuk be, szerény sikerrel.

A most 42 éves modell magánélete sosem volt terhes a balhéktól, bár 1991 és 1995 között privátszférája is reflektorfénybe került, mivel ekkor volt a híres hollywoodi színész, Richard Gere felesége. A színész azonban állítólag még nem volt kész az apaszerepre, így négy év után elváltak útjaik.

A boldogságot végül gimnáziumi iskolatársa oldalán találta meg, akinek két gyermeket is szült már. Sajnos a várandósság otthagyta nyomait egykor csillagos ötös testén, így pocakja sokat veszített feszességéből – de a férjének valószínűleg még mindig ő a szuperszépség.

Victoria Beckham

A futballsztár feleségéről aztán nem mondható el, hogy nem tesz meg mindent a szépségért. Az egykori Spice Girl szinte görcsösen igyekszik tökéletes feleség, tökéletes anya, no, és persze tökéletes nő is lenni, és ezért bármilyen áldozatra képes, legyen az koplalás, torna, plasztikai sebészet, szolárium vagy egyéb önsanyargatás.

Hogy szebb lesz-e mindezektől, az kétséges – az viszont világosan látszik örökké feszült arcán, hogy a boldogságot talán mégsem a leadott kilókban kellene keresnie. Ráadásul a teste is megsínyli az állandó kínzást, hiszen 34 éves létére egyértelműen látszik, hogy bőre sokkal nyúzottabb állapotban van, mint sokaknak ennyi idősen.

Felicity Huffman

Felicity Huffman, valljuk be, nem a legszebb nő – érdekes, izgalmas, vagy éppen karakteres, de semmiképpen sem az a klasszikus szépség. Természetesen ez semmit sem von le színészi értékéből, sőt, külön kalapemelés jár a színésznőnek, ha képes férfivá alakulni a filmvásznon. Méghozzá olyan férfivá – a Transzamerika című mozi tanúsága szerint -, aki éppen nővé alakíttatásának a közepén tart.

Azért persze minden jót kihoznak a sminkesek a 46 éves sztárból, legalábbis amikor a Született feleségek Lynette-jére formázzák. Ám amikor sutba kerülnek a csinos ruhák, és az alapozó is lekerül az arcáról, akkor előkerülnek a bőrhibák.

Sharon Stone

Stone a ’90-es évek álomnője volt, különösen a hírhedt Elemi ösztön-béli tárogatás után. Persze ő váltig állítja, nem tudta, hogy a bugyi nélküli jelenet belekerül a filmbe, ám bizonyos források szerint nemhogy tudta, de ő maga vágta kedvesen a rendező arcába lehúzott alsóneműjét, amit az egyértelműen beleegyezésnek vélt. Akárhogy is volt, ezzel a jelenettel, no meg az egész filmmel örökre bevéste magát – de legalábbis bizonyos testrészeit a férfiagyak rejtett zugaiba.

Persze az ember hajlamos magát abba az illúzióba ringatni, hogy a színészideálok sosem öregednek, de elég egy-két éles szemű paparazzi, és keserű csalódás érheti a nyelvlógató tömeget.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bizony, Sharon Stone már ötven éves, és ahogy az lenni szokott, a feneke sem fiatalabb egy perccel sem.

OLVASD EL EZT IS!

  • katie holmes
  • victoria beckham

Pattanások, herpesz, zsíros haj

Ezt is szeretjük