4 taszító szépséghiba a sztárvilágból
Ráncos és fonnyadt bőr, eltorzult és hiányzó testrészek, melyeket kiábrándító látványuk miatt inkább takargatni kellene.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicola McLean

Anglia egyik legsikeresebb glamour-modellje 1999-ben kezdte pályafutását, és éveken keresztül heti rendszerességgel dobta le magáról ruháit, a pasik pedig imádták a szőke szépséget és izgató idomait. Nicola McLean egy nap aztán úgy döntött, hogy műtéti úton növeli meg melleinek méretét, majd a méretes lökhárítókkal felfegyverkezve otthagyta a Sunt, és átigazolt a Daily Starhoz.


Időközben eljegyezte Tom Williams futballista, akivel egy hat hálószobás házba költözött. Mintegy háromszáz erotikus fotósorozattal a háta mögött McLean 2006-ban teherbe esett, és életet adott kisfiának, aki a Rocky nevet kapta.

A szülés után még egyszer plasztikáztatta melleit, legutóbb pedig az Ultimo melltartómárkát népszerűsítette. Ez a cég a kifejezetten dúskeblű hölgyeknek gyárt cicifixet, a 27 éves McLean pedig a divatbemutatón örömmel illegette magát, ám a hasa már korántsem volt az igazi.

Ráncos és fonnyadt bőre szexinek semmiképpen sem volt nevezhető - habár a szülés természetes következménye az ilyesmi, egy olyan modellhez egyáltalán nem illett a látvány, akinek a meztelenkedés és a vágykeltés a szakmája.

Nikki Cox

Nehéz ép ésszel felfogni, hogy fiatal és csinos nők miért döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek, az pedig főleg megdöbbentő, hogy miért viszik iszonyatosan túlzásba a különféle szépészeti beavatkozásokat.

A mértéktartás ugyanis egyáltalán nem jellemző a plasztikai sebészet hamis bűvöletében élő hírességekre, akik saját szépérzéküktől megfosztva szabatják szét testük különböző pontjait a gátlástalan sebészekkel.


A harminc éves sorozatsztár valaha egy bájos nő volt, akit természetes szépséggel áldott meg a sors, ám ő mégis úgy döntött, hogy új szájat akar magának. Az orvosok pedig mindenféle ördögi vegyi praktikát felhasználva úgy felpumpálták ajkait, hogy a végeredmény láttán érthető, ha sokaknak a kacsacsőrű emlős jut először eszébe. Ráadásul Cox arcának vonalain is igazítottak, régi és új képmását összehasonlítva pedig csak annyit mondhatunk, kár volt érte.

Kate Moss

A 35 éves szupermodell kétségkívül szakmájának egyik legprofibb alakja, ám pályafutása olyan meglepő fordulatokban bővelkedik, amelyekre nehéz logikus magyarázatot találni. Moss hedonista életstílusa hamar hírhedtté tette a celebek önkontroll nélküli világában, ám ezt még könnyű volt neki elnézni, hiszen profizmusa és tehetsége révén mindig átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Ám az, hogy még 2005-ös kokainbotránya és súlyos drogfüggősége sem tette tönkre karrierjét, talán már igazán meglepő.


A leleplező fotók és sztorik napvilágra kerülése után ugyanis ahelyett, hogy hátat fordítottak volna neki a divatdiktátorok, csak még több és jobb ajánlatot kapott, pályafutása pedig csak ezután kezdett igazán felfelé ívelni. Ám a züllés előbb-utóbb visszaüt. Moss lábai a fentiek tükrében például nem véletlenül olyan csúfak, elég csak egyetlen pillantást vetni rájuk: sápadt, ráncos és fonnyadt bőre egyenesen gusztustalan. Ha így folytatja, jobb, ha felkészül, hiszen vagy kés alá kell előbb-utóbb feküdnie, vagy a ruhatárából kell majd száműznie az izgi miniszoknyákat.

Karolina Kurkova

A cseh szupermodell elképesztő karriert futott be az elmúlt évtizedben. 15 éves korában egy prágai barátja küldte el a róla készült fotókat egy ügynökségnek, és máris a kifutón találta magát. Nem sokkal később már a divat egyik fővárosában, Milánóban hívta fel magára a figyelmet, 17 évesen pedig minden idők egyik legfiatalabb modellje lett, aki a Vogue címlapján pózolhatott.


Karolina Kurkova azonban tavaly ősszel egy meglehetősen bizarr, horrorfilmbe illő villantással sokkolta a világot a Victoria’s Secret miami fotózásán. A szőke bombázó alakjával semmi baj sincsen, ám a hasáról egyszerűen hiányzik a köldöke!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt, hogy ennek pontosan mi az oka, nem lehet tudni, ám egy fotós elárulta, hogy a szokatlan szépséghiba miatt gyakran kell a fényképeire ráretusálniuk egyet a hiányzó gödröcskéből. Hasának valódi látványa mindenesetre eléggé taszító, ami miatt elképzelhető, hogy a pasik többsége nem szívesen kényeztetné a modell pocakját egy jégkockával a szájában.

Ezt is szeretjük