5 elképesztően lerobbant szexisten, akit ma már egy nő se vinne ágyba

Sármos nőfalókból potrohos öregurak, igénytelen szőrmókok és szakadt hobók - mivé lettek a nők kedvencei?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akad közöttük olyan, aki hamvas-kisfiús bájával, és olyan is, aki észvesztően férfias, macsó megjelenésével varázsolta el a szebbik nemet. Közös bennük, hogy nem is olyan régen még ők számítottak Hollywood alfahímjeinek, ám ma már nehezen ismerni fel bennük az egykori sármőröket.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bizony, az idő múlása igencsak meglátszik a hölgyek egykori bálványain, különösen azokon, akik még el is hagyják magukat. Sörpocakok, túlburjánzó arcszőrzet, elhanyagolt külső - így festenek most a hajdani szívtiprók.

Matt LeBlanc

A 42 esztendős amerikai sztár pályafutása kezdetén reklámfilmekben szerepelt, majd a videoklip-rendezők is hamar felfedezték maguknak az olasz felmenőkkel büszkélkedő, szívdöglesztően sármos fiút. Nevét 1994-ben ismerte meg a nagyvilág, amikor megkapta a nagysikerű Jóbarátok sorozatban Joey Tribiani szerepét. A kölyökképű, kétbalkezes, ám végtelenül mókás és szeretetreméltó figura pillanatok alatt a hölgyközönség kedvencévé vált, és az is maradt a széria tíz évadán keresztül.

Tehetségét a szakma is elismerte, háromszor jelölték Golden Globe- és Emmy-díjra. 2004-ben a Jóbarátok készítői felkérték a sorozat folytatásának főszerepére, ám a Joey címet viselő széria mindössze két évadot ért meg. Ezután Matt egyre kijjebb szorult a reflektorfényből, ám színházi szerepeivel továbbra is szép sikereket arat.

A jóképű sztár sok hölgyrajongója szívét törte össze 2003 májusában, amikor oltár elé vezette kedvesét, Melissa McKnightot, aki 2004-ben kislánnyal ajándékozta meg.

Boldogságuk azonban nem tartott sokáig, mert kiderült, hogy a kis Marina súlyos agyi rendellenességgel született. Matt és Melissa házassága két évig sem tartott, sokan azt rebesgették, a frigynek Andrea Anders - a sztár korábbi partnere a Joey-ban - miatt lett vége.

Hiába azonban dögös színésznő szerelme, a 40. évén túl az egykori szívtipró mintha kissé elhagyná magát. Bár az őszülő tincsek kifejezetten férfiassá teszik a hajdan kisfiús arcú sztárt, a tekintélyes sörpocak és az igénytelen öltözet határozottan kiábrándító.

Antonio Banderas

A latin amorózó mostanában úgy fest, mintha egy Mikulás-film főszerepére készülne. Bár Antonio még nem töltötte be az 50-et, egyre terebélyesebb testével és őszülő, ápolatlan arcszőrzetével jóval idősebbnek tűnik a koránál.

Persze az is lehet, hogy a Zorro-mozik sztárja belefáradt az ügyeletes latin sármőr szerepébe, és így próbál kibújni a skatulyából. Tény, hogy a pocakosodó, szürke szakállú férfiban ma már elég nehezen lehet felismerni a perzselő tekintetű, fekete fürtös spanyol szívtiprót, akinek láttán szinte minden nőnek elgyengültek a térdei.

Annak ellenére, hogy számtalan hölgyszívet rabul ejtett, a színész 14 éve hűséges feleségéhez, Melanie Griffith-hez, aki 1998-ban egy kislányt szült neki. Bár hitvese vagyonokat költ plasztikai műtétekre, és bármit megtenne, hogy eltüntesse arcáról és testéről az öregedés látható jeleit, Antoniót szemlátomást egy cseppet sem zavarja az idő múlása. A hajdan szenvedélyes focista mára igencsak elkényelmesedett, ami leginkább a dereka körül egyre vastagabban hullámzó úszógumin látszik. Úgy tűnik, a testedzéssel együtt a borotválkozásból is elege lett, legalábbis az arcát uraló, szürkülő szőrtenger erre enged következtetni.

Sting

Az 58 éves popsztár igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen rugalmas, izmos testét nála sokkal fiatalabb férfitársai is megirigyelhetnék. Természetesen a legendás Police zenekar frontembere nem csupán a jó géneknek köszönheti, hogy nem eresztett pocakot és felesleges zsírpárnákat. Hosszú éveken át mindennap nyolc kilométert futott, aerobikozott, és még ma is rendszeresen gyakorolja a jóga legnehezebb formáját, az ashtangát.

Így aztán nem meglepő, hogy 60 felé közeledve is irigylésre méltóan fitt és fiatalos. Illetve fiatalos lenne, ha továbbra is sármos vonásait az utóbbi időben nem takarná el egyre vadabbul burjánzó szakálla. Ki tudja, mi lehet Sting célja a már-már pátriárkai arcszőrzet növesztésével, álcázásnak mindenesetre kiváló. Míg más hírességek kalap és napszemüveg mögé rejtőznek, ha el akarnak bújni a nyilvánosság elől, Stinget tökéletesen felismerhetetlenné teszi a bozontos nagyapószakáll.

Val Kilmer

Rövid hajjal vagy hosszú fürtökkel, simára borotvált arccal vagy szakállasan, a kilencvenes években Val Kilmer bárhogy is jelent meg a filmvásznon vagy a vörös szőnyegen, a szebbik nem képviselőinek feltétlen rajongása övezte. Akár Jim Morrison, akár Batman, akár Doc Holliday bőrébe bújt, mindenkit levett a lábáról, nem csoda, hogy neve három alkalommal szerepelt az MTV díjkiosztón a legkívánatosabb férfiszínészek listáján. Ellenállhatatlan sármjával nem csupán a dögös Joanne Whalley-t - későbbi feleségét és két gyermeke anyját - hódította meg, hanem a kor leghíresebb szupermodelljét, Cindy Crawfordot is.

A hajdani szívtipró még ma is aktívan forgat, ám a szépfiúszerepeket már nem neki osztják. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az 50 éves színész az utóbbi években igencsak elhagyta magát. Mindig is hajlamos volt a hízásra, mára pedig olyan jelentős túlsúlyt cipel, ami akár az egészségére is veszélyes lehet. Ráadásul mintha stílusérzékét szintén elveszítette volna, hol gubancos szakállal, hol ápolatlan, hosszú hajjal jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Russel Crowe

A Gladiátor sztárja idén tavasszal Robin Hoodként hódítja meg a női szíveket a mozikban, ám a forgatás előtt sokan kételkedtek benne, hogy megállja-e majd a helyét ebben a szerepben. A sherwoodi erdő legendás hősének bőrébe bújva az Oscar-díjas ausztrál színész kemény fizikai kiképzést kapott, hiszen többek között nyilaznia, vívnia és lovagolnia is kellett. Mindezeken már évekkel korábban, a Gladiátor munkálatai során is átesett, ám azóta a 46 éves színész igencsak meghízott. Russel hosszú ideje küzd túlsúlyával, amit a Hazugságok hálója című thriller forgatása során szedett magára.

Ridley Scott, a Robin Hood rendezője állítólag nyomatékosan figyelmeztette a színészt, hogy a szerep csak akkor lesz az övé, ha sikerül megszabadulnia a plusz kilóktól. A kétgyerekes sztárapuka átalakulása olyan sikeres volt, hogy sokak szerint Robin Hoodként még a Gladiátor szívdöglesztő, izmos Maximusánál is jobban mutat a mozivásznon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Reménykedjünk benne, hogy a kiváló színész végre azt is belátja, hogy a rövidre nyírt haj áll neki a legjobban, és nem kísérletezik többé a számára előnytelen, hosszú frizurákkal.

OLVASD EL EZT IS!

  • russell crowe
  • john travolta

2008 leghájasabbá hízó sztárjai

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük