Fotó! Ilyen teste van egy 45 éves nőnek két gyerek után, aki sosem plasztikáztatott
Naomi Watts egy interjúban mesélte el, eddig nem feküdt kés alá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Watts színésznő 45 éves, két gyermek édesanyja - és saját bevallása szerint még sosem plasztikáztatott, annak ellenére, hogy érzi a hollywoodi nyomást.

Minderről a Town & Country magazin szeptemberi számához készült interjúban mesélt, és azt is elárulta, még mindig lámpalázzal küzd, valahányszor szerepválogatásra megy - nem is igazából a tehetsége miatt aggódik, sokkal inkább azért, hogy esetleg túl öregnek találtatik a szerepre.

- Hollywood lényegében a szórakoztató iparágra épül, amit átitat a vászonról áradó hiúság és öntudat. Vannak napok, amikor büszke vagyok arra, hogy eljutottam idáig plasztika nélkül, de aztán sokszor előfordul, hogy belenézek a tükörbe, és azt mondom magamban: "Kell az a műtét" - vallotta be őszintén.

Mindenesetre a legutóbbi strandolós fotóit elnézve egyelőre úgy tűnik, nincs miért aggódnia. Néhány napja Mexikóban kapták lencsevégre a családjával, párjával, Liev Schreiberrel, valamint két fiukkal, a nyolcéves Sashával és a hétéves Samuellel.

A szeptemberben már a 46. születésnapját ünneplő színésznő láthatólag élvezte a napsütést és a tengert, vígan lubickolt és játszott a gyerekeivel. Az alakján pedig egyáltalán nem látszik sem a kor, sem a szülés - a hírek szerint tesz is azért, hogy így legyen, rendszeresen sportol és odafigyel arra, mit eszik.

Naomi Watts nemrégiben a Diana című életrajzi filmben formálta meg a tragikus sorsú hercegnőt, jelenleg pedig több filmes projektje is folyamatban van. Az utómunkálatoknál tartó While we're Young című vígjátékban Ben Stillerrel és Amandra Seyfrieddel játszik együtt, a most forgatott Sea of Trees című drámában pedig Matthew McConaughey a partnere.

Sztárok bikiniben

Vannak színésznők, akik 50 fölött is igazi bombázók bikiniben. Nézd meg az összeállítást!

Ezt is szeretjük