Ma 38 éves a párductestű hisztérika, Naomi Campbell
500 címlapfotóval és tucatnyi erőszakos cselekedettel övé az egyik legellentmondásosabb karrier.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Campbell 1970. május 22-én született Angliában, és anyja kérésére sosem találkozott apjával, aki két hónappal a lánya születése után hagyta el a családját.


Pályafutását még gyerekként kezdte el, hét éves korában Bob Marley Is This Love? című klipjében, 1982-ben pedig egy Culture Club videóban is felbukkant.

15 évesen már az Elle magazin címlapján szerepelt, és innentől kezdve nem volt megállás, többször is történelmet írt azzal, hogy az első színesbőrű modellként jelent meg számos világhírű divatlap címlapján, 1992-ben pedig a Playboy olvasói meztelen testét is megcsodálhatták.

Mindeközben továbbra is szerepeket vállalt videóklipekben, ezek közül az egyik leghíresebb George Michael Freedom! ’90 című száma, amelyben többek között Cindy Crawford és Linda Evangelista oldalán tündökölt.

1995-ben saját albumot jelentetett meg Baby Woman címmel, amely – habár többnyire negatív kritikákat kapott – mégis 1 millió példányban kelt el világszerte, és különösen Japánban volt sikeres.

Durvább volt, mint Mike Tyson!

Naomi Campbell az ezredforduló óta azonban elsősorban agresszív viselkedésével és erőszakos bűncselekményeivel hívta fel magára a közvélemény figyelmét. A szexi szupermodellnek valóban sok van a rovásán, 2000-ben például egy telefonnal támadta meg akkori asszisztensét, majd megfenyegette, hogy kilöki egy mozgó autóból.

Munkatársai és házvezetőnői voltak általában különösen nagy veszélynek kitéve, ugyanis sokukat megpofozta és megverte, volt, akinek arcát több öltéssel kellett összevarrni.

Egy olasz színésznő pedig egyenesen azt állította, hogy Naomi Campbell vérben ázva hagyta ott egy hotel szobájában, miután behúzott neki egyet:
- Az ütése nagyon erős volt, és hihetetlenül fájt. Durvábban ütött meg, mint Mike Tyson – mesélte később Yvonne Sciò.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A szupermodell legutóbb április elején hisztériázott a londoni Heaththrow reptéren, amiét eltűnt az egyik csomagja. Campbell képtelen volt fékezni magát, egy rendőrt is megütött, amiért a British Airways megtiltotta neki, hogy a járataikon utazzon.

Ezt is szeretjük