Gyönyörű nő lett a Mrs. Doubtfire gyereksztárja - 25 év alatt ennyit változott
Friss fotó készült a film egykori szereplőiről.

mrs-doubtfire-gyerekszereplok-2018-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van egy kedves, családi vígjátéknak készült, azonban a szívet melengető történet és a remek alakítások miatt a nézők mellett komoly elismerést kapott a kritikusoktól is: egy Oscar- és egy Golden Globe-díjat is bezsebelt 1994-ben.

Így néznek ki ma a film gyerekszereplői

A történet középpontjában a Robin Williams által megszemélyesített Daniel Hillard áll, akinek a lába alól alig néhány nap alatt teljesen kicsúszik a talaj: nemcsak a munkáját veszíti el, hanem a felesége is beadja a válókeresetet - ráadásul mindhárom gyerekük hozzá kerül.

Mivel csak heti egy napon láthatná imádott gyerekeit, furfangos tervet eszel ki, amikor megtudja, hogy volt felesége házvezetőnőt keres: ő maga öltözik be a hatvanas éveiben járó, jóságos Mrs. Doubtfire-nek, és természetesen meg is kapja a munkát. Egy sor kalamajka történik a dadusnak álcázott édesapával a filmben, aki a végére még közelebbi kapcsolatba kerül három csemetéjével, Lydie-vel, Nattie-vel és Chris-szel.

mrs-doubtfire-gyerekszereplok-2018-nagy

Az egykori gyereksztárok nagyon megnőttek a forgatás óta, a kislányokból felnőtt nők, a kisfiúból pedig jóképű férfi lett. A stáb egy része most összegyűlt egy közös fotó erejéig, Pierce Brosnan, Lisa Jakub, Matthew Lawrence és Mara Wilson a Today Show-ban mutatták meg, mennyit változtak az elmúlt 25 évben.

Az egykori gyerekszereplők nagyon megnőttek: a kis Nattie, azaz Mara Wilson már 31, Lydie, vagyis Lisa Jakub 39, a Chris-t alakító Matthew Lawrence pedig 38 éves. Wilson legismertebb szerepe a Matilda, a kiskorú boszorkányban volt, Jakub feltűnt A függetlenség napjában, Lawrence pedig a Tökös csaj című vígjátékban alakította a helyi szépfiút.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük