Bill Clinton szeretőjeként híresült el: a 49 éves Monica Lewinskyt ma már nem biztos, hogy felismered
Fotókon láthatod, hogy néz ki most Monica Lewinsky.

monica-lewinsky-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek legnagyobb botrányaként tartják számon, amikor Bill Clintonról kiderült, a Fehér Ház egyik munkatársával, Monica Lewinskyvel csalta feleségét, Hillary Clintont. A nő 1995-ben vállalt nyári munkát az elnöki rezidenciában, az ország első emberével több alkalommal lefeküdt, 1997-ben került sor az utolsó légyottra. 1998-ban robbant ki a botrány, bár eleinte az elnök tagadta a félrelépést, később mégis színt vallott. Ebben az időszakban a szeretőjét szétszedte a sajtó, mindenki őt hibáztatta a történtekért. Persze, mint minden ügy, ez is elcsitult, mára csak egy rossz emlék ez a néhány év Lewinsky számára, aki nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is hatalmas változáson ment keresztül.

Monica Lewinsky így néz ki most

A múlt héten Lewinsky azzal került a hírekbe, hogy megkérte Beyoncét, a Partition című 2013-as számának dalszövegén módosítania kellene, ugyanis van egy sor, ami a Bill Clintonnal való afférjára utal. Nem az énekesnő volt az egyetlen, aki megemlítette őt a dalában, Eminem is rappelt már róla.

Bár az emberek talán sosem fogják elfelejteni, mi történt vele a múltban, nem akarja, hogy ez a botlása határozza meg az életét. Manapság aktivistaként dolgozik, az internetes zaklatások ellen lép fel, 2015-ben a TED konferencián is tartott előadást, beszéde A szégyen ára címet kapta. A Vanity Fair egyik vendégszerkesztője is, legutóbb 2022 májusában jelent meg egy cikke a Johnny Depp-Amber Heard ügyről. Produceri munkákat is végez, 2021-ben az American Crime Story és a 15 minutes of shame nevű produkciók fűződtek a nevéhez. Előbbinél a sorozat azon epizódjait támogatta, amelyek a Clintonnal való viszonyát dolgozták fel.

A botrány kirobbanásakor 24 éves volt, 49 éves korára rengeteget változott, szerintünk remekül néz ki friss fotóin, látszik rajta, mennyire kiegyensúlyozott életet él. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt évek alatt Monica Lewinsky.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük