Bill Clinton szeretőjeként híresült el: a 49 éves Monica Lewinskyt ma már nem biztos, hogy felismered

Fotókon láthatod, hogy néz ki most Monica Lewinsky.

monica-lewinsky-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '90-es évek legnagyobb botrányaként tartják számon, amikor Bill Clintonról kiderült, a Fehér Ház egyik munkatársával, Monica Lewinskyvel csalta feleségét, Hillary Clintont. A nő 1995-ben vállalt nyári munkát az elnöki rezidenciában, az ország első emberével több alkalommal lefeküdt, 1997-ben került sor az utolsó légyottra. 1998-ban robbant ki a botrány, bár eleinte az elnök tagadta a félrelépést, később mégis színt vallott. Ebben az időszakban a szeretőjét szétszedte a sajtó, mindenki őt hibáztatta a történtekért. Persze, mint minden ügy, ez is elcsitult, mára csak egy rossz emlék ez a néhány év Lewinsky számára, aki nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is hatalmas változáson ment keresztül.

Monica Lewinsky így néz ki most

A múlt héten Lewinsky azzal került a hírekbe, hogy megkérte Beyoncét, a Partition című 2013-as számának dalszövegén módosítania kellene, ugyanis van egy sor, ami a Bill Clintonnal való afférjára utal. Nem az énekesnő volt az egyetlen, aki megemlítette őt a dalában, Eminem is rappelt már róla.

Bár az emberek talán sosem fogják elfelejteni, mi történt vele a múltban, nem akarja, hogy ez a botlása határozza meg az életét. Manapság aktivistaként dolgozik, az internetes zaklatások ellen lép fel, 2015-ben a TED konferencián is tartott előadást, beszéde A szégyen ára címet kapta. A Vanity Fair egyik vendégszerkesztője is, legutóbb 2022 májusában jelent meg egy cikke a Johnny Depp-Amber Heard ügyről. Produceri munkákat is végez, 2021-ben az American Crime Story és a 15 minutes of shame nevű produkciók fűződtek a nevéhez. Előbbinél a sorozat azon epizódjait támogatta, amelyek a Clintonnal való viszonyát dolgozták fel.

A botrány kirobbanásakor 24 éves volt, 49 éves korára rengeteget változott, szerintünk remekül néz ki friss fotóin, látszik rajta, mennyire kiegyensúlyozott életet él. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt évek alatt Monica Lewinsky.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük