30 éve imádta őket az ország! Ma ciki bevallani, hogy hallgattad a zenéjüket

Így néz ki most a Modern Talking két énekese.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a Modern Talking igazából 1984 és 1987 között, három évig volt a csúcson, de visszagondolva legalább mintha egy évtized lett volna.

A nyolcvanas évek szintipop hangzását képviselő német duó akkoriban mindent vitt, rémesen egyszerű szövegeikkel és fülbemászó dallamaikkal pillanatok alatt meghódították a közönséget. A kilencvenes évekre azonban már egy teljesen új hangzásvilág jött, Dieter Bohlennek és Thomas Andersnek végérvényesen befellegzett.

És ez így is marad - ahogy nemrégiben a ma már 60 éves Bohlen a Bild magazinnak elmondta -, bár milliós összeget ajánlottak fel neki, hogy újra egyesítse erőit Anders-szel, úgy véli, öngyilkosság lett volna feléleszteni az egykori popduót.

A két sztár állítólag amúgy sem jön ki jól egymással, és bár megmaradtak a zene világában, Dieter Bohlen inkább producerkedik, míg az 51 éves Thomas Anders továbbra is rendszeresen fellép - a weboldala szerint mint The Gentleman of Music, azaz a zene úriembere.

Őket is hallgattuk egykor

Még több sztár a múltból, akiket most már csak titokban hallgat az ember.

Nálad is kint volt a falon a posztere? Most már biztosan letagadod, hogy a zenéjére buliztál

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük